Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai valoroase echipe din Liga Campionilor. Cea mai mare diferenţă este în grupa lui Barcelona

Cele mai valoroase echipe din Liga Campionilor. Cea mai mare diferenţă este în grupa lui Barcelona galerie foto
Comentarii

Liga Campionilor este cu adevărat "masa bogaţilor" datorită echipelor ca Manchester City, PSG, Real Madrid sau Barcelona, care aruncă cu bani în fiecare perioadă de mercato, dar există şi echipe cu loturi modeste şi speră să dea lovitura, atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere sportiv. Meciurile din Liga Campionilor se văd pe programele Telekom Sport.

Cea mai scumpă grupă este Grupa B, din care face parte FC Barcelona, Tottenham, PSV Eindhoven şi Inter Milan. Totodată, în această grupă este şi cea mai mare diferenţă de valoare între două echipe şi anume între Barcelona şi PSV. Lotul catalanilor valorează peste 1 miliard de euro, în timp ce al olandezilor "doar" 128 de milioane de euro. 

Un dezechilibru mare este şi în Grupa F, între Manchester City şi Şahtior Doneţk. Chiar şi cu o valoare a lotului de 107 milioane de euro, mult sub miliardul de la City, echipa din Ucraina este pregătită să iasă şi în acest an din grupă şi să demonstreze că nu doar milioanele de euro contează. 

Barcelona este cea mai valoroasă echipă, la mică diferenţă de Manchester City, în schimb, cel mai modest club este Viktoria Plzen, campioana Cehiei. 

Afla mai multe despre: liga campionilorvaloarejucatoribani 

viewscnt
Articole similare