Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celebrare inedită în MLS. Un jucător a transmis un mesaj Congresului american: „Puneţi capăt violenţelor”

Celebrare inedită în MLS. Un jucător a transmis un mesaj Congresului american: „Puneţi capăt violenţelor”

Fotbal

Comentarii

Jucătorul celor de la Philadelphia Union, Alejandro Bedoya a reuşit un gol, aseară, împotriva celor de la DC United şi a mers glonţ către zona microfoanelor pentru a transmite un mesaj celor din Congresul Statelor Unite.

Americanul în vârstă de 32 de ani, Alejandro Bedoya, a deschis scorul, aseară, în victoria de pe terenul celor de la DC United, scor 5-1 (2-0), şi a transmis un mesaj Congresului Statelor Unite, îngrijorat de valul de crime armate comise peste ocean în ultima perioadă. Jucătorul a înşfăcat un microfon de pe marginea terenului şi a transmis un mesaj dur, dar concis, celor din Congres: „Faceţi ceva. Puneţi capăt violenţelor cu arme

Numai în ultimele 24 de ore, 29 de oameni au murit în urma a două atacuri înarmate. Primul, în Texas, unde 20 de persoane au fost ucise de un tânăr într-un centru comercial. Apoi, câteva ore mai târziu, un bărbat din Ohio a ucis 9 oameni într-un bar, înainte de a fi lichidat de poliţie. Numai de la începutul acestui an, peste 250 de persoane au sfârşit în rafalele gloanţelor doar pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

 

Afla mai multe despre: mls 

viewscnt
Articole similare