Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celebru comentator sportiv, ameninţat cu cuţitul de către un suporter rapidist: ”Mi-a zis să nu mai comentez împotriva Rapidului”

Celebru comentator sportiv, ameninţat cu cuţitul de către un suporter rapidist: ”Mi-a zis să nu mai comentez împotriva Rapidului”

Fotbal

Comentarii

Unul dintre cei mai cunoscuţi comentatori sportivi din istoria României, Ilie Dobre (69 de ani), a fost protagonistul unui moment care s-ar fi putut termina rău pentru el.

Acesta a fost ameninţat cu cuţitul de un suporter al Rapidului, care ar fi dorit să-l determine pe comentator să nu mai exclame ”gol” împotriva echipei sale favorite

Ilie Dobre, ameninţat cu cuţitul de un rapidist

Întâmplare a fost povestită chiar de către Ilie Dobre, în timp ce se îndrepta către radioul pentru care lucra. 

Experimentatul comentator nu s-a pierdut cu firea şi a susţinut un dialog cu suporterul revoltat, evitând, astfel, un eventual contact fizic nedorit.

Suporteri pătimaşi au fost mereu. Ce am regretat a fost că unii de la Rapid au exagerat. O galerie pe care eu o iubesc, mereu mi-a plăcut să comentez acolo. Am şi scris o carte „O galerie nebună, nebună, nebună”. Acolo eu eram un fel de idol, când ajungeam în Potcoavă.

Dar când nu am mai transmis toate meciurile de acolo şi m-am dus mai rar, unii s-au revoltat. Ba chiar am primit ameninţări, să nu mai zic gol lung împotriva Rapidului. Păi, cum domne, eu trebuie să fiu obiectiv.

Într-o dimineaţă mergeam la radio şi a venit unul cu cuţitul. Bine, nu m-am speriat deloc. Mi-a spus că să nu mai comentez împotrivă. Voia să mă intimideze. I-am spus: `Uite ce este, eu îmi fac meseria, dar dacă zic pentru Rapid este bine?`.

Mi-a zis că doar pentru Rapid. Păi nu se poate aşa ceva. Bine, când joacă o echipă românească în Europa sau naţionala României, atunci golurile împotrivă le zic sec”, a declarat Ilie Dobre, conform playsport.ro.

Afla mai multe despre: ilie dobrerapidgiulesti,  

viewscnt
Articole similare