Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cephas Malele, aşteptat înapoi în Liga 1! Clubul şi-a dat acordul după ce i-a făcut oferta: "Vedem ce se va întâmpla"

Cephas Malele, aşteptat înapoi în Liga 1! Clubul şi-a dat acordul după ce i-a făcut oferta: "Vedem ce se va întâmpla"

Fotbal intern

Comentarii

Cephas Malele a părăsit-o ope FC Argeş, în urma unui sezon senzaţional reuşit în Liga 1.

Cephas Malele a fost una dintre surprizele campionqatului în ultimul sezon, reuşind să marcheze de 18 ori şi să ofere patru pase decisive pentru piteşteni, în 31 de apariţii. Deşi iniţial conducerea spunea acesta îşi va prelungi contractul cu formaţia antrenată de Prepeliţă, elveţianul a ales să nu semneze prelungirea şi să îşi caute un nou angajament.

Oficialii clubului au dezvăluit că atacantul cu origini angoleze a părăsit-o pe FC Argeş, dar au dorinţa şi speranţa că acesta va alege să se întoarcă. Antrenorul Prepeliţă a recunoscut că Malele ar fi primit cu braţele deschis înapoi la Piteşti, în timp ce preşedintele Jean Vlădoiu a afirmat că elveţianul nu s-ar putea integra la un club românesc la fel de bine ca la FC Argeş.

Cephas Malele a părăsit-o pe FC Argeş, dar oficialii clubului îşi doresc revenirea sa

”Malele şi-a făcut treaba foarte bine la noi şi a terminat contractul. Din câte ştiu, clubul i-a făcut o ofertă. El nu a dat curs ofertei şi probabil va merge în altă parte. Nici noi nu putem aştepta foarte mult pentru că trebuie să ne facem pregătirea şi doresc să fie toţi jucătorii la pregătire.

(n.r. dacă nu îşi găseşte echipă şi vine să vă bată din nou la uşă, îl mai primiţi?) Da, el şi-a făcut treaba, un jucător foarte bun, ne-a ajutat foarte mult şi echipa l-a ajutat pe el. Acum vedem ce se va întâmpla”, a declarat Andrei Prepeliţă.

”Nu ştiu dacă s-a semnat, cert e că la noi nu e în momentul ăsta. Nu ne-a anunţat că-şi doreşte să mai vină. E greu să gaseşti un atacant care să facă acelaşi lucru pe care l-a făcut Malele în acest retur, dar nu imposibil. El nu e profilul căutat de CFR şi FCSB, unde au un joc foarte rapid cu un-doiuri care se bazează mult pe un-doiuri.

Şi Malele nu e genul acesta de jucător. Malele e genul de jucător de forţă, viteză şi, în general, la echipe din provincie. La echipele mari, unde trebuie să joci din prima şi să deviezi şi să fii tot timpul în faţa porţii. Eu cred că se va descurca, dar mult mai greu decât s-a descurcat şi a facut-o foarte bine la noi”, a spus Jean Vlădoiu

Afla mai multe despre: cephas malelefc argeşandrei prepeliţăjean vlădoiu 

viewscnt
Articole similare