Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cerere uriaşă de bilete pentru EURO 2020. Care sunt cifrele după prima săptămână de vânzări şi din ce colţ al lumii s-a solicitat cel mai mare număr de tichete

Cerere uriaşă de bilete pentru EURO 2020. Care sunt cifrele după prima săptămână de vânzări şi din ce colţ al lumii s-a solicitat cel mai mare număr de tichete
Comentarii

Pe 12 iunie au fost puse în vânzare biletele pentru EURO 2020, iar cererea depăşeşte cu mult numărul de bilete disponibile.

Peste un an, exact în această perioadă, Campionatul European va fi în plină desfăşurare. Pe 12 iunie e programat startul turneului final. UEFA a pus tichetele în vânzare tichetele cu exact un an rămas până la începutul competiţiei. La o săptămână de atunci, cerea e impresionantă.

4,5 milioane de bilete au fost solicitate în primele şapte zile din nu mai puţin de 190 de ţări. Cele mai multe cereri au venit din Anglia, din Germania, din Rusia, din Ungaria, din Danemarca şi din Olanda, conform site-ului UEFA. 

Disponibile nu sunt decât 3 milioane de bilete pentru meciurile de pe cele 12 stadioane, dar fanii sunt în continuare încurajaţi să aplice pentru tichete pe www.euro2020.com/tickets, până pe 12 iulie, atunci când este deadline-ul. Această primă perioadă de vânzări oferindu-le suporterilor cele mai mari şanse de a prinde un bilet. 

S-a ajuns însă la situaţia aştepată de organizatori, în care cererea e mai mare decât oferta şi se va apela la o loterie organizată de UEFA. 

Există două categorii de preţuri în funcţie de stadion. Astfel, din prima fac parte stadioanele din Amsterdam, Bilbao, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma şi Sankt Petersburg, iar preţurile biletelor pornesc de la 50 de euro. Din a doua categorie fac parte Baku, Bucureşti şi Budapesta. Pentru meciurile care se vor juca aici se pot achiziţiona bilete începând cu 30 de euro. 

S-a ajuns la această împărţire pentru că UEFA a ţinut cont de puterea de cumpărare mai mică din  România, din Ungaria şi din Azerbaijan, astfel că biletele sunt la aproape jumătate de preţ la meciurile de la Baku, Budapesta şi Bucureşti. 

Pe Naţional Arena există trei cateogorii de preţuri:

  • 30 de euro - Peluze
  • 75 de euro - colţurile stadionului
  • 125 de euro - tribunele I şi II 

 

Afla mai multe despre: eurobileteeuro 2020 

viewscnt
Articole similare