Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cesare Prandelli, cuvinte superbe despre Adrian Mutu: ”A fost ca un fiu pentru mine!”

Cesare Prandelli, cuvinte superbe despre Adrian Mutu: ”A fost ca un fiu pentru mine!”

Fotbal

Comentarii

Adrian Mutu va avea meciul său de retragere în cadrul Sports Festival, duminică, de la ora 19:00, pe Cluj Arena.

La evenimentul care va avea loc duminică, 12 iunie, nu vor lipsi nume grele din fotbalul mondial, precum: Francesco Totti, Alessandro Del Piero sau David Trezeguet, care vor face parte din echipa starurilor. În echipa românilor sunt foste glorii, precum: Gheorghe Hagi sau Bogdan Stelea.

Cesare Prandelli, fostul antrenor de la Fiorentina, nu putea lipsi de le meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Antrenorul a dezvăluit că fostul decar al României a fost ca un fiu pentru el. 

”A fost ca un fiu pentru mine!” 

”Suntem foarte fericiţi să fim aici, să-l sărbătorim pe Adrian, merită toată această apreciere. Toţi colegii lui au acceptat să fie aici cu mare bucurie şi suntem fericiţi să-l îmbrăţişăm. Cu Adrian am o relaţie strânsă, a fost ca un fiu pentru mine. Avem o relaţie frumoasă, directă, sinceră.

În această seară va fi o partidă interesantă, toţi băieţii vor să demonstreze că sunt bravi, iar cei prezenţi în tribune se vor distra. Fotbalul din ziua de azi e un fotbal global, foarte dinamic, care să ajungă la cât mai mulţi oameni, pentru spectacol”, a spus Cesare Prandelli.

Afla mai multe despre: fotbal-mutu-cesare prandelli 

viewscnt
Articole similare