Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a anunţat transferul definitiv al lui Alexandru Paşcanu! Românul poate fi în La Liga în sezonul următor | OFICIAL

CFR Cluj a anunţat transferul definitiv al lui Alexandru Paşcanu! Românul poate fi în La Liga în sezonul următor | OFICIAL

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat despărţirea de fundaşul central Alexandru Paşcanu (23 de ani). Clubul din liga secundă spaniolă, Ponferradina, l-a transferat definitiv, după ce a fost jucătorul campioanei României pentru doi ani şi jumătate.

Alexandru Paşcanu, transferat definitiv în Spania

Fostul căpitan al naţionalei U21 şi-a îndeplinit dorinţa de a nu mai reveni la CFR Cluj şi să-şi continue cariera în Spania, la Ponferradina, acolo unde este om de bază.

După 21 de meciuri jucate în acest sezon, ibericii au luat legătura cu ardelenii şi au perfectat transferul apărătorului central cotat la 800.000 de euro, conform Transfermarkt.de.

Paşcanu mai avea contract cu CFR Cluj până în 2023, dar se pare că Dan Petrescu a transmis că nu mai are nevoie de el.

Astfel, fundaşul care măsoară 1.87 m se va lupta pentru promovarea în La Liga, în acest sezon. Cu Ponferradina, jucătorul născut la Bârlad şi trecut prin academica lui Leicester este pe locul al cincilea în liga secundă spaniolă, în zona play-off-ului de promovare.

Ce spunea Dan Petrescu despre Alexandru Paşcanu

„Dacă găsesc o echipă, îl dau împrumut. Nu ştiu cine şi-l asumă în Liga 1. Dacă el vrea să joace, poate pleca. Eu nu mă bazez pe jucător U21 ca fundaş central. Mi-aş dori ori fundaş lateral, ori portar ar fi ideal. În situaţiile în care am avut toţi fundaşii disponibili în Liga 1, nu prea a ajuns nimeni la poarta noastră. Nu prea îmi aduc aminte să fi scos Arlauskis ceva clar sezonul trecut în play-off. ”, declara Dan Petrescu. 

“Multă baftă, Alexandru Paşcanu!

Cluburile CFR 1907 Cluj şi SD Ponferradina au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundaşului Alexandru Paşcanu.

Îi dorim pe această cale multă baftă mai departe în carieră!”, a anunţat campioana României

  • 5 meciuri a jucat Alexandru Paşcanu la CFR Cluj.

 

Afla mai multe despre: alexandru pascanucfr clujcfr cluj transferurialexandru pascanu ponferradina 

viewscnt
Articole similare