Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a dat lovitura cu un fotbalist "world-class". Mihai Stoica: "Alt nivel. Foarte bun!" | EXCLUSIV

CFR Cluj a dat lovitura cu un fotbalist "world-class". Mihai Stoica: "Alt nivel. Foarte bun!" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a rostit doar cuvinte de laudă despre un jucător de la CFR Cluj, despre care a spus că "se vede că a jucat la alt nivel". MM a analizat, în studio, jocul CFR Cluj - Dinamo 4-0, din etapa a 26-a din Superliga României.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), mijlocaşul adus de CFR Cluj gratis, dar care are în CV echipe precum AS Roma, Genoa sau Torino, cu meciuri multe în Serie A. Grecul din Gruia impresionează de când a ajuns în România, cel puţin în opinia lui MM.

Panagiotis Tachtsidis, preferatul lui Mihai Stoica de la CFR Cluj: "Îl remarc la fiecare meci"

Transferul realizat gratis de CFR Cluj, Panagiotis Tachtsidis, are evoluţii constant bune de când a semnat cu campioana ultimelor cinci din şase ediţii de Superligă. Grecul i-a luat ochii lui Mihai Stoica, care nu scapă nicio ocazie de a lăuda calităţile mijlocaşului.

Mihai Stoica a spus că se vede că Tachtsidis a jucat la alt nivel: "Eu mereu îl remarc pe Tachtsidis, la fiecare meci. E jucător foarte bun, are tehnică bună de tot, se vede că a jucat la alt nivel. Pare lent, dar nu e. Aici joacă puţin mai aproape de poartă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

CFR Cluj - Dinamo 4-0, în Superliga

CFR Cluj a întrecut vineri seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a 27-a din Superligă.

După o primă repriză fără gol, clujenii au deschis scorul după un contraatac, prin Bîrligea, în minutul 52. Scorul a fost majorat de Karlo Muhar, în minutul 68, iar Otele a reuşit o dublă în minutele 79 şi 82, stabilind un scor final parcă prea sever faţă de desfăşurarea generală a meciului.

În clasament, CFR Cluj are 48 de puncte şi se află pe locul secund , în timp ce Dinamo, cu 22 de puncte, ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea.

CFR CLUJ: R. Sava - Cr. Manea (Mogoş 68), Boben, Ajeti, Camora - Muhar, K. Keita, Tachtsidis (Avounou 68) - C. Deac (R. Filip 85), Bîrligea (P. Michael 76), Otele (Aly Abeid 85). ANTRENOR: Adrian Mutu

DINAMO: Golubovic - Edgar Ie, Velkovski, Patriche - Moura, Pavicic (N. Roşu 70), Gnahore, Borduşanu (C. Costin 70) – Ilic (A. Bani 56), Hakim Abdallah (A. Irimia 87), Goncalo Gregorio (Selmani 56). ANTRENOR: Zeljko Kopic

Arbitri: Florin Andrei – Alexandru Vodă, Mihăiţă Necula – Florin Mazilu

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu – Iulian Dima

Observator: Octavian Şovre

Afla mai multe despre: mihai stoicapanagiotis tachtsidiscfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare