Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a ieşit învingătoare din duelul cu FRF. Cristi Balaj, mulţumit că planul a reuşit: "Nu mă surprinde"

CFR Cluj a ieşit învingătoare din duelul cu FRF. Cristi Balaj, mulţumit că planul a reuşit: "Nu mă surprinde"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a vorbit despre schimbarea care ar fi putut afecta echipa în această iarnă.

Cristi Balaj, despre naţionala României: "Îi urăm succes lui Edi Iordănescu"

Multiplul campion al României, cu Unirea Urziceni şi CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a aflat printre primele variante ale Federaţiei Române de Fotbal pentru postul de selecţioner, după plecarea lui Mirel Rădoi pe 30 noiembrie. 

Rând pe rând, antrenorii le-au întors spatele şefilor fotbalului românesc. Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu şi Ladislau Boloni nu s-au înţeles asupra postului de selecţioner oferit de Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă. 

La câteva săptămâni distanţă de când Dan Petrescu a refuzat naţionala României, Cristi Balaj a vorbit despre subiectul care-i macină pe federali de câteva luni, de la finalul campaniei ratate de calificarea la "barajul" pentru Campionatul Mondial din 2022. 

"Nu mă surprinde că Petrescu a rămas la CFR. S-a adeverit ce am spus de-a lungul acestei perioade în care s-a discutat aducerea lui Dan Petrescu la naţională. Dan Petrescu merită să fie antrenor la naţională, dar mă bucur că a rămas la CFR", a declarat preşedintele ardelenilor, duminică seară, pentru Look Sport.

Postul de selecţioner va fi ocupat de Edward Iordănescu, ultimul antrenor care a făcut-o campioană pe CFR Cluj, la finalul sezonului 2020-2021. 

"Îi urăm succes lui Edi Iordănescu, a ajutat clubul CFR, pentru că au fost anumite amânări şi a fost de acord cu ele. Îi dorim succes, echipa naţională rămâne o prioritate pentru toţi suporterii fotbalului românesc", a mai spus Cristi Balaj. 

Prezentarea lui Edi Iordănesc pe banca naţionalei României urmează să aibă loc marţi, conform anunţului făcut de Mihai Stoichiţă. 

Afla mai multe despre: cristi balajdan petrescu cfr clujselectioner romaniaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare