Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a reuşit alte două transferuri din Liga 1. Antrenorul lăsat fără titular, revoltat: "Mă deranjează foarte tare"

CFR Cluj a reuşit alte două transferuri din Liga 1. Antrenorul lăsat fără titular, revoltat: "Mă deranjează foarte tare"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a ajuns la un acord în privinţa fotbaliştilor Roger, de la UTA Arad, şi Yuri Matias, de la Gaz Metan. Ilie Poenaru s-a arătat nemulţumit de momentul ales de campioană.

Yuri şi Roger, transferaţi de CFR Cluj

Fundaşul central al lui Gaz Metan şi atacantul celor de la UTA Arad fac pasul în această iarnă la CFR Cluj. Roger era aşteptat abia la finalul sezonului, dar campioana a plătit suplimentar şi l-a adus acum. 

”Pentru Yuri s-a discutat cu persoane de la club. La un moment dat era greu să găsim persoane cu care să discutăm de la Gaz Metan. S-au trimis adrese oficiale şi s-a ajuns la un acord. Yuri este jucătorul CFR-ului.

S-a ajuns la un acord şi cu Roger. De luni este jucătorul CFR-ului”, a declarat Cristi Balaj, la Looksport.

Ilie Poenaru, nemulţumit că transferul lui Yuri s-a realizat înaintea meciului direct

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Ilie Poenaru, s-a declarat nemulţumit, sâmbătă seară, de faptul că liderul CFR Cluj a obţinut transferul lui Yuri cu o zi înainte de meciul direct dintre cele două formaţii.

“Mă deranjează foarte tare. Dacă cei de la CFR şi Craiova şi-au exprimat dorinţa de a-l transfera nu este normal să-l transferi cu o zi înainte de meci. A fost contactat de CFR. Au trimis pe mail de vreo săptămână, nu am acceptat, nu am fost de acord cu suma. Astăzi sau ieri au acceptat oferta pe care eu am transmis-o mai departe, dar nu este normal să  se întâmple acum. 

Jucătorul în ultimele zile a fost foarte bulversat. Mi-a spus că el nu poate prin prisma faptului că e posibil să greşească şi nu vrea să se compromită. Am decis să-l las să stea acasă. Nu este ok ce s-a întâmplat”, a spus Poenaru. 

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii 1. Clujenii veneau după patru remize consecutive şi au marcat ultimul gol în minutul 90+4. Au înscris Petrila ’33 şi Neguţ ‘90+4 pentru CFR Cluj, respectiv Filip ’64 pentru Gaz Metan.

Afla mai multe despre: yurirogercfr clujdan petrescuilie poenaru 

viewscnt
Articole similare