Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a trimis oferta! Nelu Varga îi aduce lui Dan Petrescu un golgheter din Europa

CFR Cluj a trimis oferta! Nelu Varga îi aduce lui Dan Petrescu un golgheter din Europa

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a hotărât asupra primului transfer al iernii. Şefii din Gruia vor un atacant cu cifre foarte bune, de la echipă care a jucat în grupele Europa League.

Nelu Varga îi face super echipă lui Dan Petrescu. CFR Cluj a pus ochii pe un atacant extrem de prolific, Amahl Pellegrino de la Bodo/Glimt, norvegienii care au participat în grupele Europa League în acest sezon, căruia campioana României i-a făcut deja o ofertă.

CFR Cluj a trimis oferta! Nelu Varga îi aduce lui Dan Petrescu un golgheter din Europa

CFR Cluj îşi conturează lista de transferuri pentru perioada de mercato din iarnă şi, pe lângă Nicolae Stanciu, campioana României vrea şi un atacant golgheter din Europa. Potrivit ProSport, CFR Cluj i-a trimis deja o ofertă lui Amahl Pellegrino (32 de ani), atacantul lui Bodo/Glimt. Acesta joacă extremă stânga, însă poate evolua şi în postura de vârf de atac.

Dar ceea ce impresionează la Pellegrino este eficienţa sa, scrie sursa citată, care notează faptul că fotbalistul lui Bodo/Glimt are medii foarte bune de goluri marcate pe meci. Amahl Pellegrino este singurul fotbalist din Europa cu cifre mai impresionante decât al lui Haaland. În clasamentul Ghetei de Aur, site-ul transfermarkt.com îl poziţionează pe locul 1, înaintea starului de la Manchester City. Pellegrino are 37,5 puncte, în timp ce Haaland are 36 de puncte. Un gol marcat de Pellegrino valorează 1,5 puncte, iar unul marcat de Haaland înseamnă 2 puncte în clasament.

Amahl Pellegrino a marcat 30 de goluri şi a livrat 12 pase de gol în 39 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului cu Boto/Glimt.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Amahl Pellegrino în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujofertaamahl pellegrinotransferbodo/glimt 

viewscnt
Articole similare