Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj ameninţă şi Superliga după două victorii uriaşe în Conference League: "După aceste două meciuri suntem încrezători"

CFR Cluj ameninţă şi Superliga după două victorii uriaşe în Conference League: "După aceste două meciuri suntem încrezători"

CFR Cluj

Comentarii

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Karlo Muhar, a declarat joi seară, după victoria din meciul cu Slavia Praga, scor 2-0, din Conference League, că el şi colegii săi sunt încrezători acum.

Karlo Muhar: "După aceste două meciuri suntem încrezători"

„Toţi au gândit pozitiv despre acest meci. Puteai simţi atmosfera dinainte de meci, pentru că ştiam că putem să câştigăm. Mai ales ştiind că am câştigat cu 1-0. Am spus că o vom face din nou. Ştim că e o echipă foarte bună, că pasează bine. Şansele noastre au venit din faze fixe. Ăsta e fotbalul. Cred că da, pentru că am înscris foarte rapid. Asta ne-a dat un avantaj. A fost un meci foarte, foarte bun. Avem spirit de echipă, avem totul. După aceste două meciuri suntem încrezători”, a spus Karlo Muhar, potrivit sport.ro.

Yuri Matias le-a dedicat victoria prietenului decedat recent al lui Dan Petrescu şi suporterului care a ajuns la spital în timpul meciului.

"Nu pot să spun că a fost uşor, dar acum nu au mai avut atât de multe ocazii. Acasă au jucat mult mai bine. Eu lucrez foarte mult la faze fixe, la faze de genul acesta, cu capul. Vreau să îmi ajut echipa. Am făcut o treabă foarte bună, am câştigat două meciuri la rând cu cea mai bună echipă din grupă. Vreau să dedic acest gol pentru Pisică, pentru el. Mulţumesc fanilor care ne-au susţinut până în ultimul minut. Am fost foarte concentraţi, cu mintea doar la meci. Acum ne gândim la partida următoare, este cel mai important. A fost o săptămână complicată", a afirmat Yuri.

CFR Cluj a câştigat joi meciul de pe teren propriu cu formaţia cehă Slavia Praga, scor 2-0, şi este lider în grupa G a Conference League, după patru meciuri disputate. Meciul a fost întrerupt timp de 15 minute după ce un spectator a suferit un stop cardio-respirator.

Afla mai multe despre: muharyuricfr cluj slavia 

viewscnt
Articole similare