Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, anunţ oficial în privinţa lui Andrea Mandorlini: ”Suntem complet dezamăgiţi de aceste tentative”

CFR Cluj, anunţ oficial în privinţa lui Andrea Mandorlini: ”Suntem complet dezamăgiţi de aceste tentative”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la CFR Cluj, Ioan Varga, face scut în jurul antrenorului său, Andrea Mandorlini.

Conducerea celor de la CFR Cluj a emis un comunicat de presă, miercuri, pe reţelele sociale, în care anunţă că tehnicianul italian al echipei, Andrea Mandorlini, se bucură de toată susţinerea lor, în ciuda zvonurilor apărute în ultima perioadă.

Andrea Mandorlini rămâne la CFR Cluj?

CFR Cluj a bifat patru etape consecutive fără victorie în Superligă, iar în jurul echipei din Ardeal au început să răsune numele altor tehnicieni, dispuşi să-l înlocuiască pe Mandorlini la nevoie.

S-a vorbit despre Adrian Mutu, aflat sub contract cu Neftchi Baku, dar şi despre Dan Petrescu, antrenor care nu traversează cea mai bună perioadă la Jeonbuk, în Coreea de Sud.

  • Recent s-a vorbit şi despre Marius Şumudică, dar tehnicianul se descurcă foarte bine la Gaziantep şi pare imposibilă, pentru moment, o asemenea mutare. 

”În urma informaţiilor apărute, din ce în ce mai des, în presa sportivă, menite să producă un dezechilibru în familia noastră, clubul CFR 1907 Cluj doreşte să vină cu anumite precizări:

Suntem complet dezamăgiţi de aceste tentative îndreptate cu rea credinţă asupra clubului nostru, care au unica intenţie de a destabiliza echipa. Urmează un program încărcat, cu patru meciuri importante până la pauza competiţională, şi ne dorim ca toată energia noastră să fie îndreptată exclusiv în această direcţie, şi nu pentru dezminţirea periodică a articolelor apărute în spaţiul public.

Chiar dacă, într-adevăr, ultimele rezultate nu au fost aşa cum ni le-am dorit, atât jucătorii, cât şi antrenorul nostru, Andrea Mandorlini, au parte de susţinere din partea conducerii clubului. Jocul prestat de echipa noastră, apreciat şi de marea majoritate a specialiştilor din domeniu, ne dă încredere pentru restul meciurilor din acest sezon.

Am demonstrat în repetate rânduri că eşecurile ne dau puterea de a reveni şi de a învinge, acestea făcând parte, în mod inevitabil, din realitatea sferei sportive. Conducerea Clubului CFR 1907 Cluj”, au notat ardelenii.


 

Afla mai multe despre: ioan vargacfr clujandrea mandorlini 

viewscnt
Articole similare