Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj are deja o variantă de antrenor, dacă Dan Petrescu va pleca la naţională! Cine este alesul lui Neluţu Varga

CFR Cluj are deja o variantă de antrenor, dacă Dan Petrescu va pleca la naţională! Cine este alesul lui Neluţu Varga

CFR Cluj

Comentarii

Neluţu Varga ar fi decis deja pe cine va numi antrenor la CFR Cluj, dacă Dan Petrescu va accepta oferta de la FRF.

Mirel Rădoi e istorie pentru naţionala României, care a ratat alte calificări cu el pe bancă. Tricolorii nu s-au calificat la EURO 2020, după meciul cu Islanda, şi tot nordicii ne-au împiedicat în drumul spre "barajul" pentru Campionatul Mondial. 

Deşi FRF a insistat ca Mirel Rădoi să semneze prelungirea contractului, în discuţia decisivă nu s-a ajuns la un consens, iar 30 noiembrie a fost ultima zi a antrenorului pe banca echipei naţionale. După ce variantele Gică Hagi şi Răzvan Lucescu au picat, federaţia a continuat să tatoneze pistele, iar joi a fost la Cluj, pentru a discuta cu Dan Petrescu. 

Antrenorul campioanei României a confirmat întâlnirea cu delegaţia FRF şi a anunţat că răspunsul final va fi dat după ultimul meci al lui CFR Cluj din acest an, care va avea loc pe 19 decembrie. 

Cine este alesul lui Neluţu Varga

Dacă Dan Petrescu va decide să o părăsească pe CFR şi să semneze cu echipa naţională, Neluţu Varga ar avea deja o varintă pregătită pentru înlocuirea ”Bursucului”. Potrivit GSP, finanţatorul ardelenilor îl doreşte pe Adrian Mutu, care este liber de contract, după ce a plecat de la FC U Craiova 1948 şi este cunoscut faptul că are o relaţie bună cu Neluţu Varga.

Mutu a rezistat pe banca celor de la FC U Craiova 12 meciuri şi a obţinut 3 victorii, 3 remize şi 6 înfrângeri.

Afla mai multe despre: cfr-echipa naţională-varga-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare