Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj - FC Voluntari | Presiune pe Mutu chiar la debut. La Betano ai cele mai bune cote pentru un Bet Builder

CFR Cluj - FC Voluntari | Presiune pe Mutu chiar la debut. La Betano ai cele mai bune cote pentru un Bet Builder

Pariuri sportive

Comentarii

Adrian Mutu a preluat-o pe CFR Cluj într-un moment complicat. Ardelenii sunt la 14 puncte de liderul FCSB, iar victoria cu FC Voluntari devine esenţială ca să mai spere la titlu.

CFR Cluj - FC Voluntari, ora 20:00, Orange Sport 1

Imediat după ce l-a înlocuit pe italianul Mandorlini, Mutu spunea că obiectivul său în Gruia este câştigarea campionatului şi a Cupei României Betano.

Între timp, FCSB s-a îndepărtat la 14 puncte de CFR, astfel că meciul de debut al lui Mutu, cel cu Voluntari, devine extrem de important pentru ardeleni. Fosta campioană are de partea ei toate atuurile în faţa ilfovenilor. În cele 10 meciuri directe jucate în Gruia, CFR a obţinut 9 victorii şli o remiză.

Chiar dacă şi-au mai pierdut din strălucirea din ultimii ani, ”feroviarii” au rămas o forţă pe teren propriu. N-au pierdut niciun meci acasă în acest sezon.

Cu orgoliul rănit după înfrângerea-şoc de la Botoşani (0-1), jucătorii din Gruia au ocazia contra celor de la Voluntari să se revanşeze în faţa fanilor şi să îi câştige încrederea noului antrenor. Mutu a primit o veste bună în cursul săptămânii. Deac şi Camora şi-au prelungit contractrle cu CFR.

Nici la Voluntari, situaţia nu este tocmai roză. Echipa a ajuns pe loc de baraj pentru evitarea retrogradării, iar cuplul de antrenori Poenaru - Dună riscă să fie demis în cazul unei noi înfrângeri. În primul meci oficial din 2024, Voluntari a scos o remiză, acasă, cu Oţelul Galaţi (1-1).

Ţinând cont de diferenţa de valoare a loturilor, de statistică, dar şi de importanţa uriaşă pe care o are partida pentru CFR, merită să mizăm pe echipa lui Mutu. La Betano, cota pentru victoria ardelenilor este 1.40. Dacă vi se pare mică, aveţi posibilitatea să încercaţi un Bet Builder: 1&Peste 1.5 goluri are cotă 1.65, iar pentru 1&Peste 2.5 goluri primiţi cota 2.15.

Echipe probabile:

  • CFR Cluj: Sava – Manea, Kresic, Ilie, Mamic – Muhar, Tachtsidis – Avounou, Deac, El Kaddouri – Bîrligea
  • FC Voluntari: Jesus – Ricardinho, Matricardi, Armaş – Boboc, Raţă, Ciobanu, R. Popescu, Aliji – Dumiter, Nemec 

Afla mai multe despre: betanocfr cluj - voluntaripariuri sportive 

viewscnt
Articole similare