Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj - FCU Craiova | Avem toate motivele să pariem pe echipa lui Mandorlini

CFR Cluj - FCU Craiova | Avem toate motivele să pariem pe echipa lui Mandorlini

Superliga

Comentarii

Pentru CFR Cluj, meciul cu FCU Craiova este momentul perfect să îşi spele păcatele din înfrângerea cu Rapid. Ardelenii sunt obligaţi să câştige ca să nu se îndepărteze şi mai mult de liderul FCSB. La Betano, echipa lui Mandorlini are o cotă mai mult decât interesantă la victorie.

CFR Cluj - FCU Craiova, duminică, 21:00, Orange Sport 1

CFR-ul pare să îşi fi regăsit forma din perioada când era antrenată de Dan Petrescu. A câştigat 5 din ultimele 6 meciuri oficiale şi a ajuns pe locul 2 în campionat. Înfrângerea cu Rapid (1-3) de etapa trecută nu ar trebui să le afecteze prea mult moralul jucătorilor lui Mandorlini.

Chiar dacă FCSB s-a distanţat la şase puncte, CFR are un meci în minus. Datorită lotului echilibrat, Mandorlini şi-a permis să menajeze aproape toţi titularii în meciul din Cupa României Betano, cu Alexandria (3-1). Craiova lui Mititelu a avut o partidă mai grea şi epuizantă în Cupă, cu Dinamo (1-1), pe Arena Naţională. În plus, FCU nu s-a simţit niciodată prea bine în Gruia. A fost învinsă de fiecare dată, iar în sezonul trecut a ratat cupele europene după acel meci decisiv pierdut în prelungiri.

Cu antrenor interimar pe bancă, dar şi cu evoluţii oscilante, Craiova are şanse mici să scoată ceva din derby-ul cu CFR. La Betano, ardelenii au cotă 1.6 la victorie. Dacă ţinem cont că FCU, acum pe locul 9, are al treilea atac din Superligă, ar trebui să ne aşteptăm să înscrie şi ea. O combinaţie care merită încercată are o cotă uriaşă la Betano (3.50 - victorie CFR şi ambele marchează).

Şansa lui Juricic

Bosniacul adus de la Pyunik Yerevan cu 200.000 de euro, Luka Juricic, este marele pariu al lui Mandorlini în acest sezon. Juricic a debutat cu gol în meciul cu Voluntari, deşi a jucat doar 17 minute. Atacantul bosniac n-a mai rupt apoi gura târgului, deşi a jucat titular atât cu Rapid, cât şi în Cupă, cu Alexandria. Fostul golgheter din campionatul Armeniei va primi o nouă şansă şi trebuie să profite ca să nu îşi piardă locul în primul ”11”. 2.62 este cota la Betano pentru un gol marcat de Juricic în poarta lui FCU Craiova.  

Echipe probabile:

  • CFR Cluj: Sava – Mogoş, Ajeti, Kresic, Camora – Cvek, Tachtsidis, Deac – Avonou, Juricic, Krasniqi
  • FCU Craiova: Popa – Compagnucci, Lacroix, Henriques, Mascarenhas – Albu, Asamoah – Baeten, Bauza, Bahassa – Chiţu

Afla mai multe despre: cfr clujfcu craiovamandorlinisuperligă 

viewscnt
Articole similare