Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj l-a adus din vacanţă pe Şumudică! "M-au întors. Era să semnez în Arabia Saudită". Patronul i-a găsit un aliat la echipă EXCLUSIV

CFR Cluj l-a adus din vacanţă pe Şumudică! "M-au întors. Era să semnez în Arabia Saudită". Patronul i-a găsit un aliat la echipă EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Marius Şumudică, a dezvăluit că negocierile cu campioana României s-au derulat pe repede înainte. Tehnicianul a recunoscut că a fost aproape de o revenire în Arabia Saudită, dar şi-a dorit să joace în competiţiile europene.

Marius Şumudică, după ce a devenit antrenor la CFR Cluj: "Am întâlnit nişte oameni extraordinari"

Miercuri, CFR Cluj a semnat cu noul antrenor, după plecarea lui Edi Iordănescu. Marius Şumudică a dat primele declaraţii şi a dezvăluit că va lucra alături de Marian Copilu, cel care l-a impresionat: "Ieri am semnat, alaltărieri am fost contactat, două zile a durat tot. Totul s-a întâmplat foarte repede. Am întâlnit nişte oameni extraordinari. Mi-a plăcut cum s-a pus problema despre echipă, schimbările, deciziile la nivelul vestiarului. E un om care-ţi dă mână liberă, mă refer la Marian Copilu. Nu mă aşteptam să fie atât de bine pregătit, să cunoască atât de mulţi jucători. Luni vom începe pregătirile pentru noul sezon. 

Au fost nişte oameni care m-au convins cu un proiect interesant. Practic mă pregăteam de vacanţă. Era aproape şi foarte aproape să semnez în Arabia Saudită. Mă gândeam să-mi fac programul de vacanţă. M-au convins. 

Puţin am vorbit cu Nelu Varga, la telefon, după ce au fost negocierile. Mi-a dat un mesaj de bun venit. Mi-a zis că îl am pe Marian Copilu, că vom lucra bine, nicio presiune, nimic despre obiective trasate", a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport.  

De ce a venit Marius Şumudică la CFR Cluj

Noul principal al campioanei i-a mulţumit lui Edi Iordănescu şi a susţinut că a fost căutat în această vară: "Eu vreau să-i mulţumesc lui Edi pentru ce a făcut acolo. Mi-a dat şansa să joc în Champions League. Nu am avut curiozitatea să ştiu de ce a plecat, nu era onest. Eu chiar nu doream să rămân în România. Am fost în discuţii cu echipe din Turcia, Arabia Saudită, Qatar. Când am auzit de CFR, nici nu m-am mai gândit, nu a mai contat partea materială. Chiar dacă e o diferenţă enormă de salariu, nu m-am mai gândit. Am vrut să mă bat iar pentru titlu, competiţii europene. Nu era frumos să întreb despre Edi Iordănescu, de ce a plecat. 

Pe mine nu mă deranjează (n.r. - dacă patronul Nelu Varga va suna alţi antrenori). Poate suna orice antrenor doreşte dânsul. Atât timp cât am un contract care trebuie respectat, toată lumea poate vorbi cu oricine. E patronul clubului. Cât nu se bagă peste mine, îmi dă mână liberă.... Când jocul nu merge, eşti în bătaia puştii. Care e problema? Poate să vorbească", a mai spus noul antrenor al lui CFR Cluj în cadrul emisiunii Sport Report.  

 

Afla mai multe despre: marius sumudicacfr clujmarius sumudica marian copilu 

viewscnt
Articole similare