Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj – Lazio | Trei motive să pariem pe italieni

CFR Cluj – Lazio | Trei motive să pariem pe italieni

Pariuri sportive

Comentarii

Lazio a dovedit, la Roma, că este la un nivel superior faţă de campioana României. După ce i-au bătut în zece oameni pe jucătorii lui Dan Petrescu, capitolinii n-ar trebui să aibă probleme nici în Gruia. La Betano, cota pentru victoria lui Lazio este foarte atractivă

CFR-ul şi-a pierdut strălucirea. Chiar şi Dan Petrescu recunoştea că nu mai are aceeaşi jucători ca în anii trecuţi şi simpla prezenţă în primăvara europeană e deja o performanţă uriaşă. În returul cu Lazio (1-0 în tur pentru italieni), CFR-ul nu va putea conta pe Yuri şi Boateng, doi dintre jucătorii preferaţi ai lui Petrescu. Italienii vor alinia la start o echipă mixtă, formată din oameni de bază şi fotbalişti folosiţi mai puţin în Serie A. Chiar şi aşa, Lazio arată bine pe hârtie, mai ales în linia de atac. Diferenţa de valoare e primul argument care ne îndeamnă să pariem pe Lazio (cota 2.00 la Betano).

Immobile, pericol public

După ce s-a despărţit de Debeljuh, CFR-ul a rămas fără golgheteri. Krasniqi e cel mai în formă atacant al ardelenilor, dar în turul de pe Olimpico aproape nu e existat. În schimb, Lazio are doi jucători de top în ofensivă. Immobile şi Luis Alberto le vor face viaţă grea lui Burcă şi Kolinger. Autorul golului din tur, Immobile va avea, cu siguranţă, suficiente şanse ca să înscrie şi în Gruia. Superatacantul italian, care a bifat o ”dublă” în ultimul meci din campionat cu Salernitana, poate fi al doilea argument care ne împinge să mizăm pe echipa lui Sarri. Cine pariază pe un gol al lui Immobile are în faţă cota 2.47 la Betano.

CFR, din ce în ce mai palidă

Până la victoria cu FC Argeş din campionat, CFR-ul avea trei înfrângeri la rând în toate competiţiile. Mai mult decât atât, n-a reuşit să dea niciun gol cu Lazio, FCSB şi Universitatea Craiova. Chiar dacă nu a avut cei mai lejeri adversati, echipa lui Petrescu a părut lipsită de forţă şi de inspiraţie (al treilea argument). Dacă nu îşi vor reveni, ardelenii riscă să piardă la scor returul cu Lazio. Victoria la cel puţin două goluri diferenţă a oaspeţilor din Gruia are cotă 3.65 la Betano.

Echipe probabile:

  • CFR Cluj: Scuffet, Manea, Kolinger, Burcă, Camora, Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi, Bârligea, Janga
  • Lazio: Maximiano, Lazzari, Gila, Casale, Hysaj, Vecino, Cataldi, Luis Alberto, Romero, Immobile, Felipe

Afla mai multe despre: ciro immobile 

viewscnt
Articole similare