You are here:

CFR Cluj pregăteşte un transfer de top! Dan Petrescu vrea să dea o nouă lovitură şi să-şi asigure un post vital la echipă

CFR Cluj pregăteşte un transfer de top! Dan Petrescu vrea să dea o nouă lovitură şi să-şi asigure un post vital la echipă

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se interesează de serviciile tânărului goalkepeer Mihai Popa, legitimat la Torino, în Serie A.

Dan Petrescu pregăteşte un transfer important la CFR Cluj

Motivul pentru care clujenii vor să-l transfere pe Mihai Popa este unul simplu. Răzvan Sava, actualul titular din poarta lui Dan Petrescu, va pleca în Italia cel mai probabil după calificarea CFR-ului în grupele Conference League.

Cum Sava are şanse mari să părăsească clubul, formaţia patronată de Neluţu Varga are nevoie cu disperare de un înlocuitor. În acest sens, se pare că Mihai Popa este înlocuitorul perfect.

Cotat la 800.000 de euro, tânărul portar este în continuare considerat unul dintre cei mai promiţători goalkeeperi din fotbalul românesc, astfel că Dan Petrescu vrea să-l semneze cât mai repede la CFR Cluj, anunţă Fanatik.

De asemenea, şi Mihai Popa şi-ar dori să revină în România, având în vedere că jurnaliştii din Italia au anunţat că nu are şanse să prindă primul „11” nici în acest sezon la Torino.

„Toţi spun că printre cei mai buni se anunţă cel care va fi al treilea portar al lui Torino şi în acest sezon. În repriza a treia de ieri, el a fost protagonistul a trei intervenţii care i-au permis echipei să nu încheie meciul cu Cremonese cu un rezultat şi mai greu de digerat. Românul a salvat de două ori la ocaziile lui Zanimacchia, respingând şi un şut înşelător trimis de Falletti”, a notat Tuttosport.

 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescutransfer 

viewscnt
Articole similare