Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj - Rapid, analizat de Panduru şi Miu: „Trebuie să câştige ca să ţină aproape de FCSB!” / „Mutu îi ştie pe cei de la Rapid!”

CFR Cluj - Rapid, analizat de Panduru şi Miu: „Trebuie să câştige ca să ţină aproape de FCSB!” / „Mutu îi ştie pe cei de la Rapid!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi Rapid se întâlnesc sâmbătă seară, de la ora 21:15, în direct pe Orange Sport 1.

Basarab Panduru şi Iulian Miu au prefaţat derby-ul dintre CFR Cluj şi Rapid

Duelul se anunţă extrem de interesant, mai ales că le pune faţă în faţă pe ocupantele locurilor 2, respectiv 3 din Superliga României. Basarab Panduru şi Iulian Miu, experţii Orange Sport, au prefaţat partida din Gruia şi se aşteaptă la un meci echilibrat.

Basarab Panduru: „Mutu trebuie să câştige ca să ţină aproape de FCSB. Rapid începe bine ca rezultate, nu ca joc. Te întrebi de unde reuşeşte să învingă şi pare că toată lumea e în formă, toată lumea va marca. Mi se pare un meci echilibrat, complicat, nu văd nicio câştigătoare.”

Iulian Miu: „Cred că cei veniţi de la CFR la Rapid vor furniza informaţii, aşa se face şi e normal. De partea cealaltă, Mutu îi ştie pe cei de la Rapid, mai mult de jumătate încă sunt şi îţi poţi face o idee despre ce se întâmplă. O să vedem un meci tacticizat.”

Basarab Panduru: „La meciul ăsta Rapid s-ar mulţumi cu un punct cu CFR. Nu e meciul în care trebuie să baţi în deplasare, dar meciul e complicat.”

Afla mai multe despre: cfr clujrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare