Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, trei puncte şi atât! Joc slab al ardelenilor: ”N-ai mai văzut aşa ceva! La CFR, să joci în halul ăsta...” | EXCLUSIV

CFR Cluj, trei puncte şi atât! Joc slab al ardelenilor: ”N-ai mai văzut aşa ceva! La CFR, să joci în halul ăsta...” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a învins-o pe Poli Iaşi, scor 2-0 (1-0), sâmbătă seară, în Gruia, într-o partidă din prima etapă a Superligii.

Basarab Panduru, uluit de jocul slab al CFR-ului: ”Ce să mai zic?”

CFR Cluj a obţinut toate cele trei puncte în duelul cu Poli Iaşi, însă jocul prestat de către ardeleni nu a convins pe nimeni.

Au arătat multe slăbiciuni în defensivă, iar jocul ofensiv nu a fost deloc unul ”de pus în ramă”.

De altfel, golul doi marcat de CFR Cluj a fost o gafă de amatori a fundaşilor celor de la Poli Iaşi. Moldovenii ar fi putut scoate mai mult din acest duel, dacă ar fi fost mai concentraţi.

Statisticile partidei CFR Cluj - Poli Iaşi 2-0:

  • posesie: 38% - 62%
  • ocazii de gol: 7-10
  • şuturi pe poartă: 4-4
  • şuturi pe lângă poartă: 3-6

Invitat în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru consideră că CFR-ul a făcut un joc foarte slab contra celor de la Poli Iaşi, însă au fost ”îmbrăţişaţi” de noroc.

Ce să zic? Că Ţîru degajează să scape de minge? N-ai mai văzut aşa ceva! La CFR, să joci în halul ăsta. Dai în minge şi te trezeşti că e pasă de gol. Portarul nu iese, Şerban nu ştiu ce face.

Manea are cel mai mare merit că urmăreşte mingea asta, care nu zicea nimic”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Cu toate acestea, Panduru consideră că CFR-ul are capacitatea de a se schimba radical în următoarele etape, când ar trebui să revină patru jucători foarte importanţi.

În primele etape e greu să discuţi despre cum joacă echipele, pentru că vin din pregătire. La CFR poţi să vezi o schimbare. Mai sunt jucători care lipsesc: Petrila, Deac, Yeboah, Krasniqi - poate arăta altfel CFR-ul.

Te întrebam şi pe tine unde va juca Krasniqi în 5-4-1, ăsta? În faţă? Poate va juca în 4-2-3-1. Să nu joace Camora? Sau 5-2-3, 5-4-1, să fie el şi Deac stânga dreapta. Mi se pare că lotul CFR-ului este pentru orice sistem”, a completat Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: basarab pandurucfr cluj - poli iaşisuperliga 

viewscnt
Articole similare