You are here:

CFR Cluj vrea să îi rezilieze contractul lui Julio Baptista, după doar două săptămâni

CFR Cluj vrea să îi rezilieze contractul lui Julio Baptista, după doar două săptămâni

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj încearcă să îi rezilieze contractul lui Julio Baptista, la aproximativ două săptămâni după transferul fostului atacant al lui Real Madrid la gruparea din Gruia.

Potrivit prosport.ro, patronul campioanei României, Neluţu Vargu, vrea să reducă pe cât posibil cheltuielile, după ratarea calificării în grupele Europa League, şi nu mai este dispus să-i achite salariul de 50.000 de euro fotbalistului brazilian.

Aducerea celui mai titrat fotbalist din istoria Ligii 1 nu a avut rezultatele aşteptate. Atacantul în vârstă de 36 de ani are probleme fizice, iar până acum a jucat doar 20 de minute pentru CFR Cluj, fără să aducă aminte de fotbalistul care încânta în trecut în La Liga.

Julio Baptista a fost adus în Europa de FC Sevilla, în 2003, iar după doar doi ani a fost transferat de Real Madrid pentru 20 de milioane de euro. Două sezoane a jucat Baptista la Real Madrid, timp în care a adunat 77 de meciuri şi a înscris 13 goluri, trecându-şi în palmares un titlu de campion al Spaniei. 

De-a lungul carierei, Baptista a mai jucat la Arsenal, AS Roma, Malaga, Cruzeiro şi Orlando City, precum şi la naţionala Braziliei, pentru care a adunat 48 de selecţii şi cinci goluri.

 

Afla mai multe despre: baptistacfrliga 1 

viewscnt
Articole similare