Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, negocieri pentru un transfer-vedetă! Are aproape 150 de meciuri în Serie A şi şi-a trimis agentul la Cluj ca să bată palma

CFR, negocieri pentru un transfer-vedetă! Are aproape 150 de meciuri în Serie A şi şi-a trimis agentul la Cluj ca să bată palma

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj negociază transferul înlocuitorului lui Cristi Manea, accidentat şi care va lipsi de la meciuri importante pentru campioana României. Un fotbalist cu aproape 150 de meciuri în Serie A, Ibrahima Mbaye, este în negocieri cu echipai din Gruia.

Accidentarea lui Cristi Manea l-a făcut pe Dan Petresc să mai ceară un transfer la CFR Cluj. Ibrahima Mbaye (27 de ani) se află în negocieri cu CFR Cluj pentru transferul în Gruia.

CFR, negocieri pentru un transfer-vedetă! Fotbalistul cu aproape 150 de meciuri în Serie A şi-a trimis agentul la Cluj şi e aproape să semneze

La doar câteva zile după egalul cu Ballkani din Conference League, 1-1 în deplasare, CFR Cluj e în postura de a mai face un transfer, asta şi din cauza accidentării lui Cristi Manea, fundaşul care va sta departe de teren pentru câteva meciuri importante.

Potrivit celor de la Tuttomercatoweb, CFR Cluj se află în negocieri cu fundaşul Ibrahima Mbaye, care şi-a reziliat contractul cu Bologna şi e aşteptat să semneze în Gruia. Agentul lui Mbaye se află deja la Cluj şi negociază contractul acestuia la CFR, mai scrie sursa citată.

Ibrahima Mbaye are o carte de vizită impresionantă pentru Superliga. A fost crescut de Inter Milano, pentru care a jucat la echipa Primavera. Apoi a trecut la Livorno, unde a prins 25 de meciuri în Serie A. Bologna l-a împrumutat în 2015, pentru ca apoi să achite 3.5 milioane de euro pentru transferul definitiv de la Inter.

În tricoul fostei echipe a lui Sinisa Mihajlovic, Ibrahima Mbaye a prins 131 de partide. Fundaşul are şi 8 selecţii pentru naţionala Senegalului, în tricoul căreia a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni, din acest an.

Afla mai multe despre: ibrahima mbayetransfercfr clujagentnegocieri 

viewscnt
Articole similare