You are here:

CFR nu capitulează! "E greu de suportat să primeşti gol în prelungiri, dar toate titlurile le-am luat cu mari emoţii!" Anunţul lui Iuliu Mureşan

CFR nu capitulează! "E greu de suportat să primeşti gol în prelungiri, dar toate titlurile le-am luat cu mari emoţii!" Anunţul lui Iuliu Mureşan

CFR Cluj

Comentarii

FCSB - CFR Cluj 1-1 | Iuliu Mureşan spune că moralul echipei a fost zdruncinat de faptul că Deac şi Compania au ratat o nouă victorie cu FCSB printre degete, însă e convins că lupta pentru titlu se va duce până în ultima etapă.

Intrat în direct la Telekom Sport, preşedintele CFR-ului a precizat că aşteaptă o surpriză în ultimele runde, amintind că CFR a câştigat de două ori titlul în România în chiar ultima etapă a sezonului.

"Meciurile cu Steaua sunt grele, e un echilibru de forţe şi am jucat cam la fel tactic, şi noi, şi FCSB. Să ne închidem, să nu riscăm să luăm gol şi eventual să marcăm din faze fixe sau anumite faze favorabile.

Sigur că în patru partide am reuşit să conducem cu 1-0 şi apoi am fost egalaţi. E greu de suportat când eşti egalat în prelungirile partidei, când mai trebuie să ţii de rezultat câteva minute. Sigur, asta se întâmplă şi pe un fond de oboseală, după o partidă în care ai făcut risipă de efort.

Sigur, faptul că la noi s-a întâmplat de patru ori acest lucru nu este bine. Ţine de multe lucruri şi nu aş vrea să intru în detalii. Trebuie să existe o bucătărie internă. Dar jucătorilor nu le putem reproşa nimic, au făcut risipă de efort. Dan Petrescu a pregătit foarte bine fiecare partidă, atât tactic, cât şi mental. Din păcate s-a întâmplat să fim egalaţi. Altfel, eram pe primul loc fără probleme şi am fi câştigat campionatul.

Dar noi nu avem ca obiectiv câştigarea campionatului. Sigur, normal că ne dorim acest lucru, dar nu e obiectivul nostru. Nu aveam de unde să ştim că vom evolua atât de bine după ieşirea din insolvenţă. Obiectivul era intrarea în play-off.

Titlul îl putem câştiga, da. Oricând se poate împiedica FCSB-ul, dar şi noi.

Noi, toate campionatele le-am câştigat cu mari emoţii. De două ori la ultima partidă. Suntem obişnuiţi cu acest lucru. Am luptat întotdeauna până la final. Au fost nişte partide memorabile, în care am răsturnat rezultate. Au fost momente decisive importante, tranşate de valoarea jucătorilor. Sper până la ultima partidă.

Îmi pun speranţa în oricine. Iaşiul şi Astra pot încurca pe oricine. Ambiţia cu care joacă aceste echipe împotriva candidatelor la titlu este foarte mare. Poţi să pierzi partida dacă îi desconsideri"
, a declarat Iuliu Mureşan la Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: liga 1cfrfcsb,  

viewscnt
Articole similare