Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR nu mai sperie pe nimeni. Andrei Ivan: ”Nu mai e ca în sezoanele trecute, e mai slabă!”

CFR nu mai sperie pe nimeni. Andrei Ivan: ”Nu mai e ca în sezoanele trecute, e mai slabă!”

CFR Cluj

Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu formaţia CFR Cluj, contând pentru etapa a doua din play-off-ul Superligii.

CFR nu mai sperie pe nimeni. Andrei Ivan: ”Nu mai e ca în sezoanele trecute, e mai slabă!”

Clujenii au deschis scorul la Craiova, prin Cvek, în minutul 69, care a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Cristian Manea. Egalarea a venit după numai trei minute, când pasa lui Ndong l-a găsit pe Koljic şi acesta a finalizat cu sânge rece. Meciul s-a încheiat la egalitate deşi Raul Silva a trimis în bară în minutul 90+1, iar gazdele au dominat total ultimele douăzeci de minute.

Andrei Ivan nu a rămas impresionat de jocul campioanei. Fotbalistul oltean a declarat: ”E mai slabă anul ăsta”. 

”Sunt puţin dezamăgit, pentru că puteam câştiga pe final. Am avut şi un penalty care nu s-a dat. Mergem înainte. Contează că nu am pierdut şi ne gândim la următorul meci. Am dominat încă de la începutul meciului. Nu am reuşit să marcăm mai mult. Am avut şi probleme cu accidentările, dar este important că nu am pierdut.

Mă ambiţionează şi lucrurile care s-au spus despre mine. De la meci la meci, vreau să fiu mai bun şi să marchez pentru Craiova. Nu ne gândim încă la titlu, trebuie să terminăm pe podium, să o luăm încetul cu încetul. Nu vreau să comentez nimic despre CFR, dar nu mi s-a părut la fel ca în sezoanele trecute, e mai slabă. Eu sunt bine, am avut nişte probleme, dar e bine că am terminat meciul în picioare”, a spus Andrei Ivan la finalul meciului.

Universitatea Craiova a adunat 29 de puncte şi este pe locul 4, iar CFR Cluj e pe locul 2, cu 34 de puncte.

Echipele care au evoluat:

  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Şt. Vlădoiu (Căpăţână 46), Gajkov, Raul Silva, Ndong - Mateiu, Screciu (Al. Creţu 68) - Işfan (Cîmpanu 24), Baiaram (Roguljic 38), A. Ivan – Markovic (Koljic 68). ANTRENOR: Eugen Neagoe
  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Braun – Deac (Hoban 80), Cvek (Ţîru 87), Muhar, E. Krasniqi (Yeboah 87) – Maglica (Janga 61), Bîrligea (Petrila 61). ANTRENOR: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: andrei ivancfr cluj 

viewscnt
Articole similare