Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR-ul lui Petrescu vs. CFR-ul lui Mandorlini, prin ochii lui Dică. Diferenţa importantă găsită: "Mă gândesc" | EXCLUSIV

CFR-ul lui Petrescu vs. CFR-ul lui Mandorlini, prin ochii lui Dică. Diferenţa importantă găsită: "Mă gândesc" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Invitat la Orange Sport, Nicolae Dică a găsit o diferenţă importantă între CFR Cluj cu Dan Petrescu antrenor şi CFR Cluj cu Andrea Mandorlini antrenor. Italianul l-a înlocuit pe "Bursuc" în vară, după ce tehnicianul care a făcut campioană echipa din Gruia a acceptat o ofertă din Coreea de Sud.

Înfrângerea cu Rapid, 1-3 în Giuleşti, a lăsat urme în moralul CFR-ului, iar Nicolae Dică a identificat o diferenţă importantă în modul cum arată echipa cu Andrea Mandorlini pe bancă şi cum arăta atunci când era condusă de Dan Petrescu.

Nicolae Dică a găsit o diferenţă importantă între CFR-ul lui Petrescu şi CFR-ul lui Mandorlini

Nicolae Dică a spus că, în opinia sa, jucătorii erau mai uniţi atunci când Dan Petrescu era antrenor la CFR Cluj. Acesta reuşise să formeze un grup unit, lucru care îi lipseşte în momentul de faţă echipei conduse de Andrea Mandorlini.

Totuşi, Dică pune acest lucru pe seama faptului că echipa a transferat mulţi jucători în vară, când au avut loc mai multe schimbări la echipă.

"Cu Petrescu jucătorii erau foarte uniţi, aveau reacţie pe teren. Acum mă gândesc eu că au venit mulţi jucători noi şi nu au avut mult timp să se cunoască. N-au avut timp să lege relaţii de joc, cum s-a întâmplat în anii trecuţi", a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

CFR Cluj se află pe locul doi în clasamentul din Superligă după 9 meciuri jucate, cu un meci mai puţin, la şase puncte distanţă de liderul FCSB. În mandatul lui Mandorlini, CFR Cluj a primit, de asemnea, multe goluri faţă de cum era echipa obişnuită: 11 în nouă etape.

Afla mai multe despre: nicolae dicacfr clujmandorlinipetrescu 

viewscnt
Articole similare