Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chapeau, Zizou! Francezul a intrat în topul select al celor mai buni antrenori din istoria fotbalului spaniol

Chapeau, Zizou! Francezul a intrat în topul select al celor mai buni antrenori din istoria fotbalului spaniol

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane a cucerit primul trofeu la Real Madrid, de la revenirea sa pe Estadio Santiago Bernabeu.

Tehnicianul francez a condus-o pe Real Madrid spre cea de-a 11-a Supercupă a Spaniei din istoria clubului, la finalul unui meci disputat la Jeddah contra rivalilor locali de la Atletico Madrid.

Zinedine Zidane în istoria fotbalului spaniol

A fost cea de-a 9-a finală disputată de Zinedine Zidane ca antrenor al echipei blanco. Le-a câştigat pe toate! Un detaliu caer îl duce pe Zinedine în topul celor mai importanţi tehnicieni din istoria fotbalului iberic.

Legendarul Miguel Munoz este antrenorul care a cucerit cele mai multe titluri pentru un singur club în istoria fotbalului din Spania (14). El este urmat de Josep Guardiola la FC Barcelona cu 14 trofee şi de regretatul Johan Cruyff cu 11 trofee. La Real Madrid, Zidane a câştigat nu mai puţin de 10 trofee, ceea ce îl urcă până pe poziţia a patra în acest clasment impresionant.

Cu toate acestea, madrilenii trebuie să fie atenţi. Din sezonul 1988-1989, Real Madrid nu a mai cucerit campionatul în anul în care gruparea blanco a cucerit şi Supercupa Spaniei. Conform tehnicianului francez, titlul în La Liga este principalul obiectiv al echipei merengue în actuala stagiune.

Afla mai multe despre: zinedine zidane 

viewscnt
Articole similare