You are here:

Charalambous e sigur înaintea turului cu Maccabi: "Calificarea se decide în meciul următor". Câte bilete s-au vândut până acum pentru meciul din Ghencea

Charalambous e sigur înaintea turului cu Maccabi: "Calificarea se decide în meciul următor". Câte bilete s-au vândut până acum pentru meciul din Ghencea

FCSB

Comentarii

FCSB joacă marţi primul meci al dublei manşe din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, cu Maccabi Tel Aviv. Partida va avea loc în Ghencea, de la ora 20:30, iar până acum s-au vândut aproximativ 18 mii de bilete.

"Mâine este prima din cele două partide pe care trebuie să le jucăm cu Maccabi. Mâine este doar o primă repriză a acestei duble. Din punctul meu de vedere, calificarea se va decide în meciul retur cu Maccabi. Acum jucăm acasă împotriva unei echipe bune. Am analizat-o, are un joc similar cu al nostru. Şi lor le place să aibă posesia şi să facă presing sus. Aşa că eu cred că trebuie să fim foarte agresivi şi să arătăm o atitudine bună, pentru că detaliile fac diferenţa în astfel de meciuri. Însă repet, nimic nu se va decide mâine.

Nicio echipă din lume nu este la capacitate 100% la începutul sezonului. Însă zi după zi, săptămână după săptămână, trebuie să ne îmbunătăţim jocul, să muncim. Mâine vom da totul şi sper să prindem cea mai bună formă a noastră. Cine nu poate fi învins în fotbal? Toate echipele pot fi învinse, de aceea consider că e foarte important ce facem noi pe teren. Cu siguranţă ne dorim foarte mult să trecem în faza următoare a competiţiei. O luăm pas cu pas, dacă vom reuşi, atunci vom juca şi cu Sparta Praga (n.r. - în turul 3 preliminar). Sau cu Shamrock Rovers" , a spus Charalambous.

Antrenorul a menţionat că ar fi o greşeală ca jucătorii săi să se concentreze doar pe Eran Zahavi, atacantul lui Maccabi Tel Aviv.

"Eran Zahavi este un jucător bun, a jucat la cluburi de top. Însă, urmărindu-i, am văzut că Maccabi are şi alţi jucători foarte buni. Dacă ne concentrăm atenţia doar pe un singur jucător, nu e bine. Fotbalul este un joc colectiv", a completat Charalambous.

FCSB întâlneşte formaţia Maccabi Tel Aviv, marţi, de la ora 20:30, pe Stadionul Steaua din Capitală, într-o partidă contând pentru prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare