You are here:

Charalambous n-a mai rezistat şi a răbufnit: "Am fost penibili". Antrenorul a trecut la ameninţări: "Dacă trebuie, rămânem doar cu 12-13 jucători"

Charalambous n-a mai rezistat şi a răbufnit: "Am fost penibili". Antrenorul a trecut la ameninţări: "Dacă trebuie, rămânem doar cu 12-13 jucători"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut meciul cu Oţelul şi a rămas doar cu două puncte obţinute în primele trei etape.

"În repriza secundă, n-am existat pe teren. Trebuie să înţelegem că fără spirit de echipă nu putem face nimic. Sper să schimbăm situaţia, vreau să arătăm altă atitudine, am fost penibili, am arătat foarte rău în repriza secundă, chiar nu a fost jocul pe care îl aşteptam.

Este o problemă, nu putem continua aşa, trebuie să schimbăm multe. (n.r. - că Vlad Chiricheş a comis greşeli) Au fost greşeli ale lui Chiricheş, dar nu de aia am pierdut. N-am avut spirit de luptă, n-am avut atitudine, trebuie să ne gândim de ce am arătat aşa.

Dacă trebuie să continuăm doar cu 12-13 jucători, aşa vom face. Mereu am spus că cel mai important meci este următorul. La ce am văzut acum, poate că mintea jucătorilor a fost la meciul următor, dar asta e o mare problemă. Trebuie să schimbăm rapid atitudinea.

Luăm goluri foarte uşor, e un aspect care ne deranjează. Am văzut că suporterii i-au certat pe jucători, este normal, orice ne spun în acest moment, suporterii au dreptate. Suntem un club mare, dar trebuie să arătăm asta şi în teren.

E adevărat (n.r. - cui FCSB are probleme în formula actuală), apoi să găsim soluţiile şi să ne obişnuim cu ritmul cu meciuri la trei, patru zile" , a spus Elias Charalambous.

FCSB - Oţelul 0-2

FCSB, campioana entitre a României, a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Golurile au fost marcate de Cisotti ’44 şi Zivulic ’59.

  • FCSB: Vlad – Antwi (Creţu ’62), Haruţ, Chiricheş, Kiki – Lixandru (Ştefănescu ’46), Alhassan – L. Phelipe (Băluţă ’46), Edjouma (Baeten ’62), Musi – Miculescu (Popa ’46). Antrenor: Elias Charalambous
  • Oţelul: I. Popescu – Adăscăliţei (Djuric ’55), Cisse, Stefanovic, Zhelev – Lameira (Juric ’79), Zivulic, Teles (Roşu ’90) – Maciel (Pop ’79), Cisotti, Tănasă (Rus ’55). Antrenor: Dorinel Munteanu

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare