Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charles Leclerc, la capătul răbdării: „Nu mă aşteptam să am un Alfa Romeo în faţa mea!” Cum a comentat surpriza din calificările pentru Marele Premiu al Ungariei

Charles Leclerc, la capătul răbdării: „Nu mă aşteptam să am un Alfa Romeo în faţa mea!” Cum a comentat surpriza din calificările pentru Marele Premiu al Ungariei

Formula 1

Comentarii

Charles Leclerc (25 de ani, Scuderia Ferrari) s-a clasat pe locul 6 la finalul calificărilor Marelui Premiu al Ungariei, fiind depăşit inclusiv de Zhou Guanyu, pilotul celor de la Alfa Romeo.

Charles Leclerc, la capătul răbdării: „Nu mă aşteptam să am un Alfa Romeo în faţa mea!” 

Calificările de pe Hungaroring au produs câteva surprize importante, cele mai notabile fiind pole-ul obţinut de Lewis Hamilton, dar şi prestaţia lui Zhou Guanyu, pilotul chinez de la Alfa Romeo, care s-a clasat pe locul 5.

Leclerc a fost extrem de dezamăgit de rezultatul din calificări şi a recunoscut încă o dată că are parte de surprize neplăcute în fiecare weekend de cursă. Totodată, pilotul monegasc consideră că Ferrari mai are foarte mult de lucru pentru a reuşi să ajungă la nivelul concurenţei.

„Avem surprize în fiecare weekend, nu mă aşteptam să am un Alfa Romeo în faţa mea pentru cursa de duminică, aşa că nu am idee cum se vor descurca ei în regim de cursă. Au fost foarte puternici încă de vineri în simulări, dar în calificări au fost şi mai buni.

Avem foarte mult de muncă. Este foarte dificil pentru mine să înţeleg ce se întâmplă, dar din câte ştiu Alfa Romeo nu a adus niciun upgrade important în acest weekend”, a declarat Charles Leclerc, potrivit motorsport.com

Prima reacţie a lui Nyck de Vries, pilotul dat afară din Formula 1 în mijlocul sezonului: „Viaţa e o călătorie, nu o destinaţie!”

După 10 curse dezamăgitoare din actualul sezon de Formula 1, pilotul olandez a fost dat afară de la AlphaTauri, în locul său fiind adus Daniel Ricciardo. Decizia i-a luat prin surprindere pe iubitorii motorsportului, mai ales că De Vries era la sezonul de debut în F1, motiv pentru care el însuşi spera să primească mai multe şanse.

Olandezul a fost însă surclasat constant de Yuki Tsunoda, colegul de echipă, astfel că Daniel Ricciardo se va afla pe grilă începând cu Marele Premiu al Ungariei, care va avea loc chiar în acest weekend.

„O mică scrisoare din partea mea...După evenimentele care s-au întâmplat recent, am decis să iau o pauză de la social media, lucru pe care voi continua să îl fac. Vreau să le mulţumesc celor de la Red Bull şi AlphaTauri pentru că am putut să-mi trăiesc visul de a pilota în Formula 1. Bineînţeles că este dureros să îmi închei prematur această oportunitate la care am visat atât de mult.

Viaţa este o călătorie însă, nu o destinaţie, iar uneori trebuie să parcurgi drumul cel greu pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti. Sunt recunoscător pentru vieţile noastre privilegiate şi sunt mândru de familia mea şi de călătoria noastră. E doar o altă experienţă, mergem mai departe şi o să vedem ce ne rezervă următorul capitol”, a fost mesajul postat de Nyck de Vries pe conturile sale de socializare.

Afla mai multe despre: charles leclercscuderia ferrariformula 1mp al ungariei 

viewscnt
Articole similare