Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charles Leclerc, pole position pentru Marele Premiu al Belgiei! Max Verstappen, penalizare de 5 locuri

Charles Leclerc, pole position pentru Marele Premiu al Belgiei! Max Verstappen, penalizare de 5 locuri

Formula 1

Comentarii

Charles Leclerc (25 de ani, Scuderia Ferrari) va pleca din pole position în Marele Premiu al Belgiei, programat duminică la ora 16:00.

Charles Leclerc, pole position pentru Marele Premiu al Belgiei! Max Verstappen, penalizare de 5 locuri

Monegascul de la Ferrari a oprit cronometrul la 1:46.988 şi a încheiat sesiunea de calificare pe locul 2, în spatele rivalului Max Verstappen (1:46.168). Olandezul de la Red Bull Racing are însă o penalizare de 5 locuri, după ce a schimbat cutia de viteze, astfel că va pleca de pe locul 6.

Lângă Charles Leclerc în prima linie va fi Sergio Perez, nimeni altul decât colegul lui Verstappen. Lewis Hamilton şi Carlos Sainz Jr. vor pleca din linia secundă.

Top 10:

  1. Charles Leclerc
  2. Sergio Perez
  3. Lewis Hamilton
  4. Carlos Sainz Jr
  5. Oscar Piastri
  6. Max Verstappen
  7. Lando Norris
  8. George Russell
  9. Fernando Alonso
  10. Lance Stroll

Prima reacţie a lui Nyck de Vries, pilotul dat afară din Formula 1 în mijlocul sezonului: „Viaţa e o călătorie, nu o destinaţie!”

Nyck de Vries (28 de ani), fostul pilot al celor de la AlphaTauri, a transmis primul mesaj după anunţul îndepărtării sale din Formula 1.

După 10 curse dezamăgitoare din actualul sezon de Formula 1, pilotul olandez a fost dat afară de la AlphaTauri, în locul său fiind adus Daniel Ricciardo. Decizia i-a luat prin surprindere pe iubitorii motorsportului, mai ales că De Vries era la sezonul de debut în F1, motiv pentru care el însuşi spera să primească mai multe şanse.

Iată cum a reacţionat Nyck de Vries, la o săptămână distanţă de momentul îndepărtării sale din F1.

„O mică scrisoare din partea mea...După evenimentele care s-au întâmplat recent, am decis să iau o pauză de la social media, lucru pe care voi continua să îl fac. Vreau să le mulţumesc celor de la Red Bull şi AlphaTauri pentru că am putut să-mi trăiesc visul de a pilota în Formula 1. Bineînţeles că este dureros să îmi închei prematur această oportunitate la care am visat atât de mult.

Viaţa este o călătorie însă, nu o destinaţie, iar uneori trebuie să parcurgi drumul cel greu pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti. Sunt recunoscător pentru vieţile noastre privilegiate şi sunt mândru de familia mea şi de călătoria noastră. E doar o altă experienţă, mergem mai departe şi o să vedem ce ne rezervă următorul capitol”, a fost mesajul postat de Nyck de Vries pe conturile sale de socializare.

Afla mai multe despre: charles leclerc. scuderia ferrariformula 1marele premiu al belgiei 

viewscnt
Articole similare