Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea a găsit înlocuitor pentru Azpilicueta în Bundesliga. Are 20 de ani!

Chelsea a găsit înlocuitor pentru Azpilicueta în Bundesliga. Are 20 de ani!

Chelsea

Comentarii

Chelsea urmează să-l piardă pe Cesar Azpilicueta, căpitanul de pe Stamford Bridge care este în aşteptarea unui transfer la FC Barcelona. "Albaştrii" au deja în minte înlocuitorul lui Azpilicueta, un fotbalist din Bundesliga.

Cesar Azpilicueta vrea să plece de la Chelsea după 10 ani. Barcelona îl aşteaptă cu braţele deschise, mai ales că îşi termină contractul cu Chelsea în vara lui 2023, iar Thomas Tuchel a ales înlocuitorul spaniolului.

Chelsea a găsit înlocuitor pentru Azpilicueta în Bundesliga. Are 20 de ani!

Viitorul lui Cesar Azpilicueta nu e legat de Chelsea, iar formaţia de pe Stamford Bridge se pregăteşte de plecarea căpitanului, dorit la Barcelona. Potrivit The Sun, Thomas Tuchel a găsit înlocuitor pentru Azpilicueta în Bundesliga, pe Josko Gvardiol (20 de ani), fundaşul central al celor de la RB Leipzig.

Antrenorul îl doreşte foarte mult pe fundaşul din Croaţia, mai scrie sursa citată. Josko Gvardiol poate să joace fundaş central sau fundaş dreapta, la fel ca Azpilicueta, dar cel mai probabil va fi adus pentru poziţia de fundaş central. Banda dreapta a apărării este rezervată pentru tânărul Reece James.

The Sun notează faptul că este de aşteptat ca RB Leipzig să ceară o sumă importantă de bani în schimbul lui Gvardiol.

Josko Gvardiol a jucat 45 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut la RB Leipzig, timp în care a marcat de două ori şi a livrat trei pase de gol.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Josko Gvardiol în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: chelseatransfergvardioltuchelpremier league 

viewscnt
Articole similare