You are here:

Chelsea e disperată şi vrea să scape cu orice preţ de Lukaku. Refuză orice ofertă de împrumut şi cere o sumă mică pentru vânzarea atacantului belgian

Chelsea e disperată şi vrea să scape cu orice preţ de Lukaku. Refuză orice ofertă de împrumut şi cere o sumă mică pentru vânzarea atacantului belgian
Comentarii

Chelsea va respinge orice ofertă de împrumut pentru Romelu Lukaku, în speranţa că va reuşi să-l vândă pe internaţionalul belgian în această vară şi să recupereze ceva din transferul de 97,5 milioane lire sterline încheiat în 2021.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Chelsea, care l-a cumpărat pe Lukaku de la Inter Milano, speră să obţină circa 37 de milioane de lire sterline în schimbul atacantului de 31 ani, care primeşte un salariu săptămânal de 325.000 lire sterline.

Roma, unde Lukaku a jucat ultimul sezon, vrea să-i prelungească împrumutul, pentru că nu are resursele necesare pentru un transfer definitiv.

AC Milan şi Napoli, care l-a angajat recent pe antrenorul Antonio Conte, sunt de asemenea interesate, dar rămâne de văzut dacă îşi pot permite suma cerută de Chelsea.

Napoli ar putea propune un schimb cu Chelsea, nigerianul Victor Osimhen, evaluat la circa 100 milioane lire sterline, pentru Lukaku, dar londonezii nu par interesaţi.

În vara trecută, Chelsea a acceptat o ofertă de la clubul Al-Hilal, dar jucătorul belgian nu a vrut să plece în Arabia Saudită.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare