You are here:

Chelsea, încă un transfer de marcă după Timo Werner. Un internaţional englez vrea să vină sub comanda lui Lampard

Chelsea, încă un transfer de marcă după Timo Werner. Un internaţional englez vrea să vină sub comanda lui Lampard

Premier League

Comentarii

Chelsea îl va transfera în această vară pe Timo Werner de la RB Leipzig, după ce a câştigat duelul cu Liverpool, însă londonezii nu se opresc aici. Sub comanda lui Frank Lampard poate ajunge şi un jucător din naţionala Albionului.

Chelsea nu se opreşte la Timo Werner. Jurnalistul italian Fabrizio Romano, specialist pe mercato, a anunţat că Chelsea este aproape de transferul lui Ben Chilwell (23 de ani) de la Leicester City. 

Fundaşul cu 11 prezenţe în naţionala Angliei a fost crescut în academia lui Leicester şi, pe lângă o scurtă perioadă în care a fost împrumutat la Huddersfield, a jucat toată cariera pentru "vulpe", având în palmares şi titlul din Premier League, cucerit în 2016. 

Cotat la 40 de milioane de euro, Chilwell îi place stilul tactic al lui Lampard şi vrea să lucreze alături de el la Chelsea, iar manager-ul "albaştrilor" îl doreşte, de asemenea, pe fundaşul stângă. El mai are contract cu Leicester până în 2024. 

În cazul în care transferul lui Chilwell nu reuşeşte, Chelsea îl mai are pe listă şi pe argentinianul Nicolas Tagliafico de la Ajax. 

Afla mai multe despre: chelseachilwell 

viewscnt
Articole similare