Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea, ofertă de 80 de milioane de euro pentru un fundaş central din Premier League!

Chelsea, ofertă de 80 de milioane de euro pentru un fundaş central din Premier League!

Chelsea

Comentarii

Chelsea are nevoie de întăriri în compartimentul central defensiv. Christensen şi Rudiger au plecat gratis de pe Stamford Bridge, iar "Albaştri" sunt gata să ofere 80 de milioane de euro pentru un fundaş central din Premier League.

Transferul lui Kalidou Koulibaly nu e suficient pentru Chelsea, care mai vrea un fundaş central şi e gata să ofere 80 de milioane de euro. Echipa lui Thomas Tuchel l-a ratat pe Jules Kounde, dar a pus ochii pe fundaşul unei rivale din Premier League.

Chelsea, ofertă de 80 de milioane de euro pentru un fundaş central din Premier League!

The Times susţine că Chelsea e gata să facă o ofertă de 80 de milioane de euro pentru Wesley Fofana (21 de ani), fundaşul central francez al celor de la Licester. Totuşi, "Vulpile" nu sunt mulţumite cu această sumă şi solicită, conform sursei citate, 100 de milioane de euro pentru a fi gata să se despartă de Fofana.

Brendad Rodgers a anunţat că Wesley Fofana este "o piesă fundamentală" în echipa lui Leicester, astfel că despărţirea de francez fără o sumă considerabilă este şi mai grea. Chelsea are nevoie de fundaşi centrali după ce Rudiger şi Christensen au plecat gratis, iar "ţintele" De Ligt şi Kounde au fost ratate.

La capitolul fundaşi centrali, Chelsea l-a convins doar pe Kalidou Koulibaly, iar Wesley Fofana este următorul pe lista lui Tuchel. Negocierile dintre cele două părţi vor continua, iar având în vedere nevoia lui Chelsea este de aşteptat să se ajungă la o înţelegere până la finalul perioadei de mercato.

Marc Cucurella (65 de milioane de euro, Brighton), Raheem Sterling (56 de milioane de euro, Manchester City), Kalidou Koulibaly (38 de milioane de euro, Napoli), Carney Chukwuemeka (18 milioane de euro, Aston Villa) şi Gabriel Slonina (9 milioane de euro, Chicago Fire) sunt transferurile reuşite până acum de Chelsea, în această vară.

Afla mai multe despre: chelseaofertawesley fofanatransferpremier league 

viewscnt
Articole similare