Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea se pregăteşte de o revenire de senzaţie! Cine e fostul jucător de pe Stamford Bridge care este dorit înapoi

Chelsea se pregăteşte de o revenire de senzaţie! Cine e fostul jucător de pe Stamford Bridge care este dorit înapoi
Comentarii

Chelsea pregăteşte o revenire de senzaţie. Romelu Lukaku ar fi dorit pe Stamford Bridge pentru a îndrepta atacul disfuncţional al ”albaştrilor”. Belgianul a mai fost deţinut de londonezi în perioada 2011-2014, dar nu s-a putu impune şi, după o serie de împrumuturi, a fost vândut.

Presa britanică anunţă o nouă ”bombă” pe piaţa transferurilor: Lukau ar fi dorit de Chelsea, la aproape 7 ani de la plecarea definitvă de pe Bridge. Aparent, după ce Dormund i-ar fi stabilit un preţ de 160 de milioane de euro lui Haaland, Chelsea s-ar fi reorientat către fostul său jucător, pentru a aduce un atacant de talie, cum doreşte Tuchel. Poziţia a fost identificată ca fiind cu probleme de tehnicianul german, care a impresionat de la semnarea cu Chelsea.

De când a venit la Londra, nicio echipă din campionatele importante nu a avut o defensivă mai de succes ca cea a ”albaştrilor”, aceştia încasând doar 2 goluri în cele 14 meciuri sub conducerea lui Tuchel. Însă, formaţia nu reuşeşte să atace la fel de eficient precum se apără, cu doar 17 goluri înscrise în cele 14 partide, iar fostul antrenor al PSG-ului este în căutarea unui atacant ce ar putea adăuga reuşite în jocul deja solid al echipei.

Lukaku a apărut de doar 15 ori în tricoul ”albaştrilor”, pe când nu era ”bestia” pe care o cunoaştem astăzi. Astfel, acesta a reuşit doar o pasă decisivă şi niciun gol în apariţile pentru trupa lui Abramovic, iar rusul a decis că cele 35 de milioane de euro oferite de Everton pentru servicile sale erau de nerefuzat.

Totuşi, pentru a îl aduce înapoi, Chelsea ar trebui să plătească cel puţin dublul sumei pe care a încasat-o în 2014. Însă, Abramovic ar putea fi într-o poziţie de negociere puternică după ce situaţia financiară precară de la Inter a devenit din ce în ce mai evidentă. Grupul Suning a închis deja operaţiunile la clubul pe care îl administra în China şi ar fi dornic să vândă din vedetele de la Inter, pentru ca echipa să nu intre în insolvenţă.

Articol postat de: Radu Secoşan

 

Afla mai multe despre: chelsearomelu lukakuerling haaland 

viewscnt
Articole similare