adplus-dvertising
You are here:

Chelsea vrea să-l aducă pe directorul sportiv de la PSG. Americanul Todd Boehly vrea "revoluţie" la gruparea engleză

Chelsea vrea să-l aducă pe directorul sportiv de la PSG. Americanul Todd Boehly vrea "revoluţie" la gruparea engleză

Premier League

Comentarii

Noul proprietar al clubului Chelsea, Todd Boehly, vrea să facă "revoluţie" şi să schimbe cât mai multe lucruri la echipă, astfel că este interesat de serviciile lui Luiz Campos, în prezent director sportiv la Paris Saint-Germain.

Omul de afaceri american este nemulţumit atât de randamentul echipei, cât şi de ceea ce se întâmplă în structura clubului, astfel că vrea să facă schimbări, scrie The Times.

Potrivit sursei citate, chiar conducătorii de la Chelsea l-au contactat pe Campos, după ce au cheltuit 300 de milioane de euro pentru transferuri şi l-au înlocuit şi pe antrenorul Thomas Tuchel cu Graham Potter.

Luis Campos este director sportiv la PSG din vară şi este responsabil pentru toate transferurile din această perioadă. De asemenea, el este recunoscut pentru că a "dat jos milităria din pod" la PSG. El îi verifică pe jucători prin cluburile de noapte, iar  jucătorii sunt aşteptaţi în fiecare dimineaţă la micul dejun şi prânzul trebuie luat tot împreună, iar nicio întârziere nu va fi tolerată. La PSG, discuţiile la telefon sunt interzise în timpul mesei, deşi totuşi jucătorii pot să-şi folosească smartphone-urile.

În prezent, director sportiv la Chelsea este Michael Emenalo.

viewscnt
Articole similare