Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chesneau, umilit de suporterii dinamovişti în minutul 82! Ce au putut face fanii în Dinamo - Universitatea Craiova | VIDEO

Chesneau, umilit de suporterii dinamovişti în minutul 82! Ce au putut face fanii în Dinamo - Universitatea Craiova | VIDEO
Comentarii

Portarul francez al lui Dinamo Bucureşti, Thomas Chesneau (22 de ani), a fost umilit de suporterii alb-roşii pe finalul partidei din "Ştefan cel Mare".

Chesneau, ovaţionat după ce a prins o minge în Dinamo - Universitatea Craiova

Portarul adus de Dinamo sub formă de împrumut de la Concodia Chiajna a avut parte de, probabil, cel mai urât meci al carierei. În "Ştefan cel Mare", francezul  a fost titularizat în partida cu Universitatea Craiova, care n-a avut milă de "câini". 

Chesneau a fost unul dintre cei mai slabi fotbalişti ai partidei în care oltenii au câştigat cu 6-1! Portarul adus de Flavius Stoican a gafat în mai multe rânduri, inclusiv la reuşitele adversarelor, şi a ajuns în colimatorul suporterilor. 

La 5-1 pentru Universitatea Craiova, Chesneau a fost ovaţionat la scenă deschisă din tribune. 

După oficializarea transferului francezului, Cornel Dinu n-a ratat ocazia de a ironiza mutarea. 

"Vedeam ca a fost adus, dau doar acest exemplu. Un portar care a fost rezerva pe la Chiajna (n.r. - Thomas Chesneau), despre care antrenorul lui spunea ca este inalt, are bun joc de picioare si se misca bine, dar nu spunea daca prinde mingea. Pai daca nu prinde mingea, de ce il iau?", a spus Cornel dinu, la Telekom Sport.

Thomas Chesneau a crescut la juniorii lui PSG, iar din septembrie 2020 s-a transferat la Concordia Chiajna. Dinamo l-a împrumutat pe francez, după Mihai Eşanu s-a accidentat grav într-un meci amical CS Mioveni (0-2).

2 - două trofee are Thomas Chesneau în palmares cu PSG, titlul şi Supercupa Franţei în sezonul 2018/2019

VIDEO | Dinamo - Universitatea Craiova 1-6, în Liga 1

Afla mai multe despre: chesneaudinamodinamo universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare