Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiar va da Gigi Becali lovitura? ”Poate să ia şi 40 de milioane de euro pe el, de ce nu?” Jucătorul care ar putea doborî orice record

Chiar va da Gigi Becali lovitura? ”Poate să ia şi 40 de milioane de euro pe el, de ce nu?” Jucătorul care ar putea doborî orice record

Superliga

Comentarii

Mihai Stoichiţă este de părere că Gigi Becali îl va vinde pe Dennis Man nu cu 30 de milioane de euro, ci cu 40 de milioane de euro.

În ultima vreme, discuţiile despre plecarea luI Dennis Man s-au intensificat. Cel care este direct interesat de o licitaţie este Gigi Becali, care spune că a refuzat o ofertă de 13 milioane de euro de la Zenit Sankt Petersburg. Până la o nouă ofertă oficială, patronul FCSB anunţă că-şi doreşte 30 de milioane de euro în schimbul lui Dennis Man.

Chiar dacă suma pare ireală pentru nivelul fotbalului românesc, Mihai Stoichiţă este convins că n-ar fi o exagerare. Ba chiar licitează şi el şi duce preţul la 40 de milioane de euro:

”Să dea Dumnezeu să ia 40 de milioane pe el. Să joace din ce în ce mai bine. (n.r. întrebat dacă e posibil) De ce nu? Am înţeles că a fost o ofertă de 13 milioane. Dacă joacă din ce în ce mai bine, dacă o să joace bine şi la tineret... Îşi ia o doză de risc, ăsta e adevărul, dar dacă Man străluceşte şi în vară la turneul final, dacă joacă în continuare bine la Steaua, îi creşte mult valoarea”, a declarat Mihai Stoichiţă, directorului Comisiei Tehnice din cadrul FRF.

Afla mai multe despre: mihai stoichitadennis mangigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare