Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiellini ar fi vrut să se retragă din naţionala Italiei după Campionatul Mondial, dar Squadra Azzurra i-a dat planul peste cap

Chiellini ar fi vrut să se retragă din naţionala Italiei după Campionatul Mondial, dar Squadra Azzurra i-a dat planul peste cap
Comentarii

Giorgio Chiellini a recunoscut luni că necalificarea Italiei la Cupa Mondială din 2022 i-a "accelerat” decizia de a se retrage de la Juventus şi selecţionată, asigurând în acelaşi timp să nu-şi facă griji pentru viitorul Naţionalei, informează lefigaro.fr.

Chiellini ar fi vrut să se retragă din naţionala Italiei după CM, însă Squadra Azzurra nu s-a calificat

"Ideea a fost să ajungem la sfârşitul anului şi la Cupa Mondială. Am simţit că pot încheia această perioadă în stil. Din păcate, nu a mers aşa cum am sperat şi asta mi-a accelerat clar decizia”, a spus el la Sky Sport după ultimul său meci în faţa tifosii Juve, luni împotriva celor de la Lazio (2- 2).

Chiellini (116 selecţii) va juca ultimul său meci internaţional pe 1 iunie cu Argentina. "Părăsesc naţionala cu jucători puternici”, a adăugat el, neingrijorat de reconstrucţia necesară după eliminarea campioanei Europei în play-off-ul de calificare la Cupa Mondială împotriva Macedoniei de Nord (0 -1) din martie.

"Când Pirlo s-a oprit, toată lumea era îngrijorată, dar am creat o nouă echipă pentru că Pirlo nu poate fi înlocuit. În Nazionale îl avem pe Alessandro Bastoni, care este foarte puternic, Italia poate dormi liniştită”, a spus el.

La câteva zile după ce şi-a oficializat plecarea de la Juventus la finalul sezonului, miercurea trecută după finala Cupei Italiei a pierdut în faţa Inter Milano, căpitanul în vârstă de 37 de ani a confirmat că nu s-a hotărât încă între a-şi continua cariera (probabil în America de Nord) sau a deveni lider în clubul din Torino. "Trebuie să văd care este cea mai bună alegere”, a spus cel care a jucat 17 ani la Juve, cucerind 19 trofee.

Afla mai multe despre: chiellini 

viewscnt
Articole similare