Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiellini l-a făcut pe Drăguşin să accepte oferta noii echipe! Ce mesaj i-a dat şi cu cine semnează românul | ULTIMA ORĂ

Chiellini l-a făcut pe Drăguşin să accepte oferta noii echipe! Ce mesaj i-a dat şi cu cine semnează românul | ULTIMA ORĂ

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin (20 de ani) şi-a dat în cele din urmă acordul de a părăsi pe Juventus pentru a juca în Serie B, la Genoa. Decisiv a fost, se pare, un mesaj primit de la Chiellini.

Radu Drăguşin a acceptat transferul la Genoa 

Radu Drăguşin, apărătorul român de la Juventus Torino, a acceptat transferul la Genoa. În această situaţie, clubul piemontez poate să îl aducă, în schimb, de la ”Grifoni” pe Andrea Cambiaso.

Conform Gazzettei dello Sport, lucrul care l-a determinat pe Drăguşin să accepte plecarea la Genoa a fost un mesaj primit de la fostul căpitan bianconero, Giorgio Chiellini. 

Acesta i-a scris românului ” Sei forte, non aver paura, arriverai in alto ovunque andrai" (n.r. - Eşti puternic, nu trebuie să-ţi fie teamă, vei ajunge sus oriunde vei alege să mergi).

Joi, presa italiană anunţa că internaţionalul român refuzase să semneze cu Genoa. 

Deşi totul părea să fie în regulă, iar Andrea Cambiaso trebuia chiar să efectueze vizita medicală, miercuri a apărut prima problemă: Radu Drăguşin nu s-a înţeles cu Genoa şi nu ar vrea să joace în Serie B, iar dacă nu va rămâne la Juventus ar căuta un transfer în străinătate.

În sezonul 2021-2022, Radu Drăguşin a fost împrumutat de Juventus la Sampdoria Genoa şi la Salernitana, în Serie A. Drăguşin a jucat în 20 de partide sezonul trecut (13 pentru Sampdoria şi 7 pentru Salernitana).

Afla mai multe despre: chielliniradu dragusin 

viewscnt
Articole similare