Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chinezii la picioarele lui Olăroiu. Românul a dus-o pe Jiangsu în topul celor mai puternice 10 echipe din Asia

Chinezii la picioarele lui Olăroiu. Românul a dus-o pe Jiangsu în topul celor mai puternice 10 echipe din Asiagalerie foto
Comentarii

Conform unui clasament dat publicităţii în această lună, Jiangsu Suning, formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu este pe locul 8 în topul celor mai puernice echipe din Asia de Est.

Cosmin Olăroiu face o treabă excepţională la Jiangsu Suning. Antrenorul român este lăudat de presa din China, după ce în ultimul clasament al celor mai bune 10 echipe din Asia de Est, Jiangsu Suning este a opta: ”O performanţă care se leagă,  fără doar şi poate, de echilibrul pe care l-a adus Cosmin Olăroiu formaţiei din Nanjing” anunţă chinezii.

Cea mai puternică echipă din Asia de Este este Shanghai SIPG, adversara lui Jiangsu Suning din Super Liga Chineză. De altfel, formaţiile din China şi Coreea de Sud domină clasamentul.

Jeonbuk Motors este a doua, fiind urmată de Guangzhou Evergrande şi Beijing Guoan. Ultimele două, alături de Shanghai SIPG sunt adevăraţi giganţi în China, formaţii pe care Olăroiu le-a învins în campionat cu Jiangsu Suning, la finalul unui sezon în care a dus echipa pe locul 4.

Ulsan din Coreea de Sud este a cincea, Shandong Luneng din China este pe 6, în timp ce Yokohama Marinos din Japonia este a 7-a. Jiangsu Suning ocupă locul 8, într-un top în care Vissel Kobe,formaţia lui Andres Iniesta este aia pe 12.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suning 

viewscnt
Articole similare