Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Chinuri. Nu va juca". FCSB, într-o situaţie dificlă la meciul cu Sepsi! Pierdere importantă | EXCLUSIV

"Chinuri. Nu va juca". FCSB, într-o situaţie dificlă la meciul cu Sepsi! Pierdere importantă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a spus că, în afara lui Florinel Coman, un alt fotbalist de la FCSB a jucat cu probleme medicale în derby-ul cu Farul, 1-1 pe Arena Naţională. El nu va putea fi folosit în următoarea partidă, cu Sepsi.

Este vorba despre Octavian Popescu (21 de ani), care are probleme la gleznă şi va fi nevoit să se stea pe bară o săptămână. Nu se va putea antrena, deci nu va juca împotriva lui Sepsi, în următorul meci pe care FCSB îl va juca în Superliga României.

Mihai Stoica: "Octavian Popescu a jucat în chinuri, îl doare foarte tare glezna!"

Octavian Popescu va fi în repaos în această săptămână, iar FCSB nu-l va putea folosi în meciul cu Sepsi. Mihai Stoica a dezvăluit, la Orange Sport, că jucătorul a fost folosit în partida cu Farul deşi nu era sută la sută din punct de vedere medical.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a spus că problemele lui Popescu de la gleznă sunt mai vechi.

"Octavian Popescu joacă de foarte mult timp, dinainte de pregătire îl doare foarte tare glezna Trebuia să se oprească. Să iasă cel puţin o săptămână din antrenamente. Va face asta acum, deci nu va juca împotriva lui Sepsi. A jucat în chinuri, nu era Olaru şi trebuia neapărat să joace el. Şi n-a jucat rău!", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Octavian Popescu a jucat 25 de meciuri (1457 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol.

  • 3,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsboctavian popescusuperliga 

viewscnt
Articole similare