Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chipciu, de neînţeles! Florin Lovin: ”Să zici că fotbalul te duce la demenţă... Exagerează!” | EXCLUSIV

Chipciu, de neînţeles! Florin Lovin: ”Să zici că fotbalul te duce la demenţă... Exagerează!” | EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat derby-ul cu U Cluj, scor 4-3, în ultimul meci al rundei cu numărul 6 din Superliga.

Fotbalistul Universităţii Cluj a spus că nu ştie dacă mai poate continua să joace fotbal, având în vedere că se consumă foarte mult pe marginea terenului. A spus chiar că ar putea ajunge să sufere de tulburări grave, dacă va continua în acest mod.

Florin Lovin nu îl înţelege pe Chipciu şi a comentat declaraţiile fotbalistului de la Cluj. 

”Eu zic că nu trebuie să luăm chiar aşa fotbalul de serios, ok, una e să dai totul pe teren, alta să ajungi la dementa. Fotbalul este un joc, trebuie să faci tot ce trebuie în timpul săptămânii, dar de la asta să ajungem la demenţă. Am păţit şi eu multe. La midlesbourgh să nu uităm. La vârsta lui trebuie să fie mai liniştit”, a declarat Florin Lovin la Orange Sport. 

”Exagerează!. La 3-3 când ati dat gol ce ai simţit? El e mai spumos în declaraţii, dar e echilibrat”, a declarat MM Stoica. 

Alexandru Chipciu, după U Cluj - CFR Cluj: „Trebuie să vorbesc cu nevastă-mea, e greu să joc aşa fotbal în continuare”

„Sunt înflăcărat. Cred că o să ajung la demenţă sau Alzheimer în curând. Trebuie să vorbesc cu nevastă-mea, e greu să joc aşa fotbal în continuare. 

Nu ştiu ce e de făcut. Ţip, mă agit ca nebunul. Sută la o sută o iau razna şi trebuie să găsesc o soluţie. Când au dat golul de 2-1, ştiam că vom pierde. Dacă intram cu 2-0 la cabine, băteam. Sunt momente din fotbal în care îţi dai seama. 

A fost o nebunie de meci, mi-e greu să fac o analiză. Când dădeam noi gol, dădeau şi ei. A fost acelaşi scenariu ca la Craiova (n.r. FCU Craiova - U Cluj 3-4), doar că în favoarea lor acum. 

Nu fac mişto sau caterincă, dar dacă continui să joc aşa fotbal voi păţi ceva”, a declarat Alexandru Chipciu, la microfonul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: alexandru chipciuflorin lovinmm stoicau clujcfr cluj 

viewscnt
Articole similare