Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chipciu l-a dat pe spate pe antrenorul lui Sparta Praga. Ce i-a transmis încă de la prima discuţie

Chipciu l-a dat pe spate pe antrenorul lui Sparta Praga. Ce i-a transmis încă de la prima discuţie

Stranieri

Comentarii

Alexandru Chipciu a explicat motivul pentru care a fost de acord să fie împrumutat de Anderlecht la Sparta Praga: avea nevoie de o schimbare. Internaţionaul român i-a promis antrenorului de la Sparta că vine să câştige titlul în Cehia.

Chipciu a ajuns şi el la Sparta Praga, acolo unde mai joacă Niţă, Vătăjelu şi Stanciu. Mijlocaşul de 29 de ani a fost împrumutat şi Chipciu a fost de acord să meargă la Sparta. Fostul mijlocaş al FCSB-ului spune că ultimul an a fost foarte greu, deoarece a avut probleme atât în viaţa personală, cât şi la echipa de club:

”Am jucat constant cu antrenorul care m-a adus şi am ajuns în cupele europene. Apoi, s-a schimbat antrenorul, am stat două luni în România, deoarece tatăl meu era pe moarte în spital şi când m-am întors m-am luptat ca să redevin titular, dar am avut probleme medicale şi apoi am intrat doar ca rezervă. Echipa s-a schimbat mult şi aşa că am spus că este nevoie de o schimbare”, a declarat Chipciu pentru sparta.cz.

Pavel Hapal, antrenorul lui Sparta Praga, a rămas imediat impresionat de atitudinea lui Alex Chipciu: ”Când i-am spus că-l vreau la Sparta, el imediat mi-a răspuns că vom câştiga din nou titlul”, a dezvăluit Pavel Hapal.


 

Afla mai multe despre: sparta pragaalex chipciuanderlechtpavel hapal 

viewscnt
Articole similare