Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chivu, interviu inedit de ziua lui. ”Secretele” din spatele meseriei de antrenor: ”Când exagerez plătesc pizza din vestiar!”

Chivu, interviu inedit de ziua lui. ”Secretele” din spatele meseriei de antrenor: ”Când exagerez plătesc pizza din vestiar!”

Serie A

Comentarii

Cristi Chivu, antrenorul lui Inter Primavera, a împlinit 43 de ani.

Chivu împlineşte 43 de ani. Ce spune despre cariera de antrenor

Cristi Chivu şi-a început cariera de antrenor în vara anului 2018, la echipa U17 de la Inter Milano. Fostul mare internaţional a jucat pentru Inter Milano între 2007 şi 2014, apoi şi-a încheiat cariera la această echipă. 

Astăzi, 26 octombrie, Cristi Chivu împlineşte 43 de ani!

Fostul căpitan al naţionalei (75 de selecţii şi 3 goluri între 1999 şi 2011) este ultimul fotbalist român care a câştigat trofeul Champions League. Suporterii italieni i-au transmis diverse pe mesaje pe reţelele de socializare în semn de respect pentru ce a scris în tricoul echipei Inter. 

În vara acestui an, Cristi Chivu (42 de ani) şi-a prelungit contractul şi va fi antrenorul celor de la Inter Primavera până în iunie 2024.

Inter a realizat, azi, cu o ocazia zilei sale de naştere un interviu special în care fostul fotbalist român vorbeşte despre noul său rol şi despre cum este Chivu ca antrenor!

”Mă simt, mai mult ca niciodată, cu o responsabilitate de părinte, de antrenor, încerc să le transmit ceva mai mult, chiar şi dincolo de fotbal. (n.r. despre faptul că este foarte vocal în timpului unui meci) Vocea nu o pierd niciodată, dar încerc să îmbunătăţesc aspectul acesta, de fiecare dată când exagerez ridicând vocea plătesc eu pizza în vestiar!

Ei ştiu că e modul meu a de a mă comporta. Aştept şi o înjurătură printre dinţi pentru că înseamnă că îmi fac bine treaba. Mi s-a întâmplat doar o singură dată şi am avut 17 meciuri consecutive fără să pierdem şi am câştigat titlul”, a declarat Chivu pentru pagina oficială de Facebook al clubului Inter. 

Afla mai multe despre: cristi chivuinterinter primaveraserie a 

viewscnt
Articole similare