Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chongqing Lifan neagă că îl va transfera pe Iniesta | Japonia ar putea fi următoarea destinaţie a catalanului

Chongqing Lifan neagă că îl va transfera pe Iniesta | Japonia ar putea fi următoarea destinaţie a catalanului
Comentarii

Clubul chinez Chongqing Dangdai Lifan a negat că ar fi ajuns la un acord privind transferul mijlocaşului Andres Iniesta de la FC Barcelona.

 Într-un comunicat publicat pe reţeaua de socializare chineză Weibo, preşedintele clubului, Jiang Lizhang, a declarat că, deşi are o colaborare strânsă cu Iniesta pentru activităţi de marketing, prin intermediul unuia dintre acţionarii importanţi ai Chongqing Dangdai Lifan, asta nu înseamnă că jucătorul se va alătura grupării.

"Nu excludem posibilitatea de a adânci în viitor colaborarea noastră pe piaţa chineză, dar asta nu înseamnă că Iniesta se va alătura clubului nostru ca jucător", a spus oficialul.

După aceste precizări, postul Cadena Ser a anunţat că Iniesta ar fi ajuns la un acord cu Vissel Kobe din J-League. Surse au confirmat pentru ESPN existenţa acordului şi au precizat că gruparea japoneză îi oferă fotbalistului care va împlini 34 de ani la 11 mai un contract pe trei sezoane, cu un salariu anual de 30 de milioane de dolari (25 de milioane de euro).

Înţelegerea dintre cele două părţi ar fi fost intermediată, a continuat ESPN, de Hiroshi Mikitani, patronul lui Vissel Kobe, care îndeplineşte în acelaşi timp funcţia de CEO al Rakuten, principalul sponsor al FC Barcelona.

La 27 aprilie, mijlocaşul Andres Iniesta a anunţat că se va despărţi de FC Barcelona la finalul sezonului, după mai mult de 20 de ani petrecuţi la clubul catalan.

Afla mai multe despre: chinajaponianegocieridiscutiiiniesta 

viewscnt
Articole similare