Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chris Evert, diagnosticată cu cancer ovarian, a terminat şedinţele de chimioterapie

Chris Evert, diagnosticată cu cancer ovarian, a terminat şedinţele de chimioterapie

Tenis

Comentarii

Legendara jucătoare de tenis Chris Evert, care a câştigat 18 titluri de Grand Slam la simplu şi trei titluri de Grand Slam la dublu, a anunţat că a încheiat şedinţele de chmioterapie, informează Reuters.

Evert a fost diagnosticată cu cancer ovarian în stadiul 1, în ianuarie şi a efectuat şase şedinţe de chimioterapie.

"Sunt puţin ieşită din fire (medicamente), dar, cu toate acestea, sunt recunoscătoare şi uşurată că am terminat cele şase tratamente de chimioterapie", a scris ea pe Twitter, alături de un videoclip în care apare alături de personalul medical care a tratat-o.

"Vă iubesc, vă mulţumesc foarte mult... Sperăm să nu vă mai vedem", le-a spus Evert râzând membrilor echipei medicale, în timp ce se pregătea să iasă din unitatea sanitară.

Sora mai mică a lui Evert, Jeanne Evert Dubin, de asemenea fostă jucătoare profesionistă de tenis, a murit de cancer ovarian în 2020, la vârsta de 62 de ani. Cancerul lui Dubin se răspândise înainte de a fi detectat.

Evert, în vârstă de 67 de ani, a declarat că medicul i-a transmis că, după terminarea tratamentului, există mai mult de 90 la sută şanse ca boala să nu recidiveze, deoarece a fost depistată devreme.

Afla mai multe despre: chris evert 

viewscnt
Articole similare