Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Christophe Galtier şi-a anunţat plecarea de la Lille la două zile după ce a câştigat campionatul Franţei. Unde ar putea ajunge

Christophe Galtier şi-a anunţat plecarea de la Lille la două zile după ce a câştigat campionatul Franţei. Unde ar putea ajunge

Ligue 1

Comentarii

Antrenorul Christophe Galtier şi-a anunţat plecarea de la Lille la două zile după ce el şi formaţia lui au reuşit să câştige campionatul Franţei în faţa marii favorite PSG, informează lefigaro.fr.

"Sunt foarte convins că mi-am terminat treaba aici”, a declarat antrenorul în vârstă de 54 de ani, într-un interviu acordat L'Equipe, fără a preciza destinaţia lui viitoare, dar recunoscând că Nice, Olympique Lyon şi Napoli îl doresc.

"Reflectez asupra acestor trei cluburi", a precizat el. După o lungă perioadă pe banca echipei Saint-Etienne (decembrie 2009-iunie 2017), Christophe Galtier a venit la Lille în decembrie 2017, în locul lui Marcelo Bielsa.

Galtier a părăsit clubul din nordul Franţei cu un record de 78 de victorii, 31 de remize şi 43 de înfrângeri (239 de goluri marcate, 168 primite).

Potrivit presei franceze, Galtier este dorit de Napoli, dar şi de Olympique Lyon.

Afla mai multe despre: christophe galtier 

viewscnt
Articole similare