Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cicâldău nu trebuia să-l lase pe el". Fatih Terim, despre decizia crucială care ar fi putut schimba soarta derby-ului Besiktas - Galatasaray!

"Cicâldău nu trebuia să-l lase pe el". Fatih Terim, despre decizia crucială care ar fi putut schimba soarta derby-ului Besiktas - Galatasaray!
Comentarii

Alexandru Cicâldău a marcat golul echipei Galatasary în meciul cu Beşiktaş, din etapa a a 10-a a campionatului Turciei. Fatih Terim are încredere în internaţionalul român, care ar fi trebuit să execute penalty-ul ratat de Galata pe finalul partidei.

Fatih Terim, mesaj pentru Alexandru Cicâldău, după Besiktas - Galatasaray 2-1

Tricolorul a deschis scorul în derby-ul jucat la Istanbul cu un şut superb la colţul lung. El a marcat în minutul 35 şi ar fi putut în scrie, din nou, pe finalul meciului, când rivala conducea cu 2-1.

Galata a obţinut un penalty în minutul 81, iar un minut mai târziu Mostafa a ratat. La final, Terim a dezvăluit că Cicâldău era primul executant şi că ar fi trebuit să-şi asume. 

"Cicâldău este cel care execută penalty-urile la echipa noastră. Mostafa a luat mingea şi a zis: 'Eu bat!'. Ar fi trebuit să îi lase pe Cicâldău să execute. Sigur, nici Cicâldău nu trebuia să-l lase pe el. Ar fi trebuit să-i zică: 'Eu sunt cel desemnat să execut, eu trag'. Nu spun că a greşit, a dat dovadă de amabilitate", a spus Fatih Terim, conform turcilor de la Fanatik.

Cicâldău a înscris al treilea gol în Super Lig, în nouă etape.

”Chiar dacă am reuşit să înscriu un gol, nu sunt deloc fericit. La urma urmelor, sunt trei puncte pe care le-am pierdut. Cred că meciul ar fi trebuit să se încheie cu o remiză, dar noi nu am profitat. Ne pare foarte rău”, a declarat Alexandru Cicâldău, conform presei din Turcia. 

Cicâldău a jucat până în minutul 90, în timp ce Olimpicu Moruţan a jucat până în minutul 64.

 

Afla mai multe despre: fatih terimalexandru cicaldaubesiktas galatasaray 2-1 

viewscnt
Articole similare